OnePartnerGroup

Redovisningskonsult/rådgivare till LRF Konsult

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag. Vi har cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

 

Vi är på en spännande utvecklingsresa och söker dig som vill växa med oss! På LRF Konsult är det viktigt att vi alltid är personliga i våra kundmöten och att vi arbetar med ett stort engagemang som syns och känns. För fjärde året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med.

 

Som Rådgivare inom ekonomi och skatt arbetar du i nära samarbete med våra kunder, i en prestigelös och trygg miljö arbetar du proaktivt med rådgivning för att hjälpa våra kunder att utvecklas. Du kommer främst att arbeta med existerande kunder, som du ärver av en av våra medarbetare som valt att gå i pension. Du kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning, bokslut- och deklarationsarbete
  • Företagsekonomisk rådgivning kring resultat, lön, skatt och utdelning
  • Hjälpa våra kunder och utveckla deras verksamheter

 

Vi söker en redovisningskonsult med relevant utbildning och gärna erfarenhet av egna kunduppdrag. Du är lyhörd för kundens behov och nyfiken på deras affär för att kunna ge bästa stöd. Vi värderar dina personliga egenskaper högt, några av dina främsta egenskaper är att du är ansvarsfull, självständig, analytisk och noggrann. Du har körkort och goda kunskaper i svenska både skriftligt och muntligt.

 

Tjänstens omfattning är heltid med placering i Härnösand

  


Vi samarbetar
 med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2019-10-27. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01 alt Marcus Larsson Locklund 060-789 05 05

 

Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-789 05 01

jens.olsson@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 oktober . Arbetsort : Härnösand . Publicerat : 2 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Redovisningskonsult/rådgivare till LRF Konsult