OnePartnerGroup

Rådgivare till LRF Konsult Hälsingland

Är du en social och framåt ekonom som trivs med att ge småföretagare rådgivning? Till LRF Konsults kontor i Hälsingland söker vi nu Rådgivare. LRF Konsult är inne i en spännande utvecklingsfas med målsättning att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. LRF Konsult levererar rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher. Du erbjudes en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. 


Vi är på en spännande utvecklingsresa och söker dig som vill växa med oss! På LRF Konsult är det viktigt att vi alltid är personliga i våra kundmöten och att vi arbetar med ett stort engagemang som syns och känns. För fjärde året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med.Arbetsbeskrivning

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Du kommer att bistå dina kunder med löpande redovisning och företagsekonomisk rådgivning, men även arbeta aktivt med tillväxt och nykundsbearbetning. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. Vem är du?

Vi ser att du har akademisk examen inom ekonomi och du har med fördel arbetat ett par år och därigenom fått erfarenhet från redovisningsyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya digitala lösningar mot kund.


Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete, och du drivs av att skapa resultat över förväntan!Anställningsform:

Tillsvidareanställning/Heltid


Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lönLåter det här som du?

Välkommen med din ansökan redan idag, urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sista ansökningsdag 2019-08-11. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.


Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 3000 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?


Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 


Kontaktpersoner

Jessica Larsson

Rekryterare

072-142 85 67

jessica.larsson@onepartnergroup.se


Oscar Jonsson

Rekryterare

072-142 88 25

oscar.jonsson@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Bollnäs . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Rådgivare till LRF Konsult Hälsingland