OnePartnerGroup

Projektledare till Sanmina

Nu söker vi en Projektledare till tillverkande industri inom elektronik till Sanmina i Örnsköldsvik.


Dina arbetsuppgifter
Som projektledare har Du ansvar för något eller några av kundens kundprojekt där kunden hjälper till att utveckla nya produkter och föra in dem i deras produktionsanläggning. Produkterna är huvudsakligen medicinska utrustningar och kvalificerade industriella produkter. Du kommunicerar tekniska och affärsmässiga frågor med kunden samt planerar, driver och följer upp arbetet i projektet.

Ditt projektteam består av flera kompetenser inom företaget som t.ex. produktingenjörer, produktionstekniker, komponentingenjörer, utvecklingsingenjörer och testingenjörer. Du får möjligheter att växa som projektledare genom samarbete med såväl forskningsföretag som internationella koncerner och sätta dig in i utvecklings- och tillverkningsprocesser med högt ställda kvalitetskrav.


Din profil
Du bör vara civilingenjör eller högskoleingenjör med några års erfarenhet av projektledning, helst från tillverkande industri. Erfarenhet från produktion av finmekanik och elektronik är en merit men inte ett absolut krav.

Som person är du öppen, drivande, initiativrik och strukturerad. Du har lätt för att samarbeta, såväl internt som externt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön


Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2019-08-31. Vid frågor, kontakta Ann Nordgren, ann.nordgren@onepartnergroup.se, 0660-689 600.


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till 
www.onepartnergroup.se
 
 
Kontaktpersoner
Ann Nordgren
Kandidatansvarig
0660-689 604
ann.nordgren@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 28 juni

Kategorier : Projektledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Projektledare till Sanmina