OnePartnerGroup

Norrlands Trähus söker en driven Projektledare

- "Är du ansvarstagande och kan arbeta med en hög grad av självständighet?"
- " Drivs du av att uppnå resultat och komma i mål med det du påbörjat?"
- "Vill du jobba i ett företag med korta beslutsvägar där du har stora möjligheter att påverka?"
 


Beskrivning:
Som Projektledare hos Norrlands Trähus kommer du att ha en nyckelroll i  företagets fortsatta utveckling. Du kommer att vara en viktig länk mellan kunder, konstruktörer och produktionen. Din roll kan närmast beskrivas som att du är något av en "spindel i nätet". Som Projektledare svarar du för att koordinera, planera och hålla en löpande dialog med berörda parter under projektens gång.
Norrlands Trähus är inne i ett spännande och innovativt skede där man bl a arbetar med ny teknik för att bygga åttavånings-hus med trästomme, vilket också innebär miljömässiga fördelar. 
Placeringsort är Östersund alternativt Hammerdal. Resor i tjänsten är regelbundet förekommande och då vanligtvis dagsresor.


Kvalifikationer:

Vi söker dig med en relevant bakgrund både utbildnings- och arbetserfarenhetsmässigt. Utbildning på universitets-/högskolenivå är meriterande. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från byggbranschen, kanske som platschef/arbetsledare eller som projektingenjör. Som person är du en utmärkt relationsbyggare och du har en personlig pondus. Du har en hög grad av förståelse för byggprocessen liksom en god teknisk förståelse, något som  kommer att vara en framgångsfaktor för att lyckas i jobbet. Branschen går mot en högre digitaliseringsgrad varför det är meriterande om du har ett intresse/kunskaper inom det området.
Du har en bra förmåga att uttrycka dig väl såväl i tal som skrift.
B-körkort 


Om Norrlands Trähus:
Norrlands Trähus tillverkar och levererar husstommar med väggar, bjälklag och takelement i både trä och stål. Vi är ett kunskapsföretag med rötterna i jämtländska Hammerdal, en bygd med lång tradition av träförädling och bygghantverk. Vi har nära till skogsråvaran och har sedan generationer tillbaka insett vikten av att bygga hållbart, miljövänligt och ekonomiskt. Att Norrlands Trähus startade i Hammerdal, Jämtland är ingen slump. Hammerdal är omgivet av rik skog och att arbeta med träförädling och byggande är en stor del av ortens historia och lokala tradition. För femtio år sedan så började man i Hammerdal att utveckla teknik för att tillverka prefabricerade husstommar i trä. Vi är stolta över att ha bidragit till den utvecklingen sedan vår start 2001. Då startade vi i liten skala med fem medarbetare, idag är vi 65 personer och omsätter över 100 miljoner per år. 
Läs mer: 
www.norrlandstrahus.se


Anställningsform:

Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:

Heltid.

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön


Övrigt:

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på
www.onepartnergroup.se
 

Kontaktpersoner

Hans-Olof Jonsson
Senior Rekryteringskonsult
063- 19 43 30 (vxl)
hans-olof.jonsson@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 10 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Norrlands Trähus söker en driven Projektledare