OnePartnerGroup

Montörer sökes till vår kund i Örnsköldsvik

Vi söker nu montörer till en av våra kunder i Örnsköldsvik för omgående start. Arbetet utförs i verkstadsmiljö på en tillverkningsindustri och är ett konsultuppdrag där du är anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund. 
Arbetet kommer främst bestå av hydrualikslangmontering.


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av exempelvis montörsarbete, verkstadsarbete eller liknande. Du har gått industriprogrammet eller likvärdig utbildning.
Vi tror att du som söker är noggrann, effektiv, nyfiken och intresserad av arbete i industrimiljö. Du kan jobba i team men kan även arbeta självständigt och säkert på egen hand. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning, start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön
2-skift / Lön enligt avtal.


Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2019-09-29. Vid frågor om tjänsten, kontakta Konsultchef Patrik Olsson, 0660-689 600, patrik.olsson@onepartnergroup.se.


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till 
www.onepartnergroup.se
 
 
Kontaktpersoner
Patrik Olsson
Konsultchef
0660-689605
patrik.olsson@onepartnergroup.seAnsök nu

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Montörer sökes till vår kund i Örnsköldsvik