OnePartnerGroup

MODO Hockey söker Marknadskoordinator

MODO Hockey är en av Sveriges mest anrika hockeyföreningar och bedriver idag verksamhet inom områdena elithockey, ideell hockeyverksamhet, evenemangsarena, restaurang och konferens. Vår värdegrund kännetecknas av Hjärta, Glädje och Ansvar vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Vill du läsa mer om MODO Hockey besök modohockey.se.


MODO Hockey söker Marknadskoordinator
Är du en person som brinner för att utveckla varumärken och vet hur man skapar efterfrågan på marknaden? Då är det här en tjänst för dig. Vi söker nu en Marknadskoordinator som kan lyfta vårt varumärke och vara med att bidra till ett ökat intresse för MODO Hockey. 

Som Marknadskoordinator i MODO Hockey kommer du att ansvara för utvecklingen av vårt varumärke. Det innebär ansvar för marknadsföring, kampanjer, matchteman, arenaupplevelse, merchandise samt marknadsaktiviteter ute i samhället och tillsammans med våra partners.

Rollen innebär inget personalansvar, den ingår i avdelningen Försäljning & Marknad och rapporterar direkt till VD.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från strategiskt eller operativt marknadsarbete. Du är van att jobba utifrån en marknadsplan, förstår vad som attraherar människor, är kreativ och inte rädd för att själv genomföra aktiviteter. Du är en god relationsbyggare och förstår vikten av god kommunikation och dialog såväl internt som externt. Utbildning inom marknadsföring, varumärkesbyggnad och kommunikation är meriterande.


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Provanställning med tillträde enligt överenskommelse

Arbetstid
Dagtid


Övrig information
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2019-08-05.
Din ansökan gör du via 
onepartnergroup.se.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Widebro, VD MODO Hockey på tel. 070-617 98 24 eller via mail till johan.widebro@modohockey.se. Har du frågor kring själv rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup på tel. 0660-689 602 eller via mail malin.vedman@onepartnergroup.se.


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till 
www.onepartnergroup.se


Kontaktpersoner

Malin Vedman
0660-689 602
malin.vedman@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 10 juli

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb MODO Hockey söker Marknadskoordinator