OnePartnerGroup

Maskinoperatör till Stålteknik i Karlskoga

Vi söker nu en maskinoperatör till vår kund Stålteknik i Karlskoga.


Gonvarri Stålteknik AB, tidigare Canrena System, är experter på utvalda produkter och kundanpassningar inom materialhantering och entresollösningar.


Utveckling av våra produkter sker fortlöpande utifrån marknadens behov, där helheten är lika viktig som detaljerna.
Gonvarri Stålteknik har idag 34 anställda och huvudkontoret är beläget i Karlskoga och tillverkningen och leverans sker från Fellingsbro. Enheterna i Fellingsbro och Karlskoga är helt integrerade med varandra. Tillverkningsprocessen startar i Karlskoga med; konstruktion, bearbetning av balk och plåt, robotbockning mm och avslutas i Fellingsbro med bland annat svetsrobotar, ytbehandling, slutmontering och utlastning.
Läs mer på 
https://www.gonvarristalteknik.se/ Beskrivning

Du kommer under ditt skift att tillhöra en och samma station och sköta en förprogrammerad maskin som kapar och borrar hål i balkar som sedan ska packas och bandas för att skickas vidare till slutmontering i Fellingsbro. Du använder travers för att få balkarna från maskin till packning. 

Du kommer att arbeta på ett 2-skiftsschema där du veckovis växlar mellan förmiddagar 06:00-14:00 mån-fre och eftermiddagar 14:00-23:00 mån-tors.Kvalifikationer

  • tidigare erfarenhet från arbete i verkstad/industri
  • traverskort
  • goda kunskaper i svenska språket

Vi ser det som meriterande (ej ett krav) om du har behörighet för att köra hjullastare då det underlättar vid matning av maskinen. 

Vi söker dig som trivs i att arbeta i en verkstadsmiljö, du är självgående i ditt arbete och har god samarbetsförmåga. Du är engagerad i ditt arbete och är öppen och framåt för att lära dig mer och utvecklas i ditt arbete.Anställningsform

Visstidsanställning 6 månader, med möjlighet till anställning direkt hos kund där efter.


Sysselsättningsgrad/start

Heltid/start v.33

Arbetstid och lön
2-skift
06:00-14:00 mån-fre
14:00-23:00 mån-tors
Fast lön


Övrig information

Tjänsten kommer att tillträdas enligt överenskommelse, urval och intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.


www.onepartnergroup.se


Kontaktpersoner

Niclas Haglund

konsultchef

0721429543

niclas.h@kornboden.se


Madelene Sahlin

Konsultchef

072-1415624

madelene.sahlin@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 juli . Arbetsort : Karlskoga . Publicerat : 9 juli

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Maskinoperatör till Stålteknik i Karlskoga