OnePartnerGroup

LRF Konsult rekryterar Affärsrådgivare

Är du social, framåt och trivs med att ge företagare rådgivning? Till kontoret i Östersund söker vi nu en Affärsrådgivare. LRF Konsult är inne i en spännande utvecklingsfas med målsättning att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. LRF Konsult levererar rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher. Du erbjudes en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. 

Vi är på en spännande utvecklingsresa och söker dig som vill växa med oss! På LRF Konsult är det viktigt att vi alltid är personliga i våra kundmöten och att vi arbetar med ett stort engagemang som syns och känns. För fjärde året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med.


Beskrivning:

Som Affärsrådgivare hos LRF Konsult kommer du att jobba med rådgivning till alla företagsformer. Du kommer förutom redovisnings- och bokslutsarbete att bistå kunderna med skatte- och företagsekonomisk rådgivning där du coachar dem i att driva och utveckla sina verksamheter. Du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter och har god erfarenhet av att leda och coacha mer juniora profiler i sina kunduppdrag för att bidra till deras utveckling. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig del i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor.


Kvalifikationer:

Vi tro att du har arbetat med sådant som givit dig god erfarenhet inom redovisningsyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. 

Vi värderar dina personliga egenskaper väldigt högt och söker dig som har som främsta mål att alltid leverera god kvalitet, bidra till ett motiverat kundteam och har som främsta mål att alltid ha nöjda kunder. Du är trygg i en roll där du jobbar med både proaktiv till direkt rådgivning mot kund. LRF Konsult tror på frihet under ansvar och du uppmuntras till att alltid vilja utvecklas och utmana dig själv med att tänka nytt. Som person söker vi dig som är positiv och förtroendeingivande. Du drivs av att skapa långsiktiga relationer och att ta ett helhetsansvar för dina kunder, av den anledningen är det högst viktigt att du är lyhörd inför kundens behov. Vidare är du en kollegial medarbetare som bidrar till ett trevligt arbetsklimat på arbetsplatsen.

Anställningsform:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön


Övrig information:

För att vi på LRF Konsult ska kunna erbjuda bästa möjliga rådgivning till Sveriges alla småföretagare söker vi medarbetare som besitter en mångfald av kompetenser. Därför välkomnar vi personer med olika kompetenser, bakgrunder och erfarenheter. Vi arbetar aktivt för att alla våra anställda ska ha samma rättigheter och möjligheter hos oss.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag 2019-11-03. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev via annonsen på 
www.onepartnergroup.se

OnePartnerGroup Jämtlands rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

Fackliga representanter,

Unionen: Maria Bellskog, 060- 67 88 03
SACO: Pär Wiklund, 063- 15 71 21

Sökord: 
affärsrådgivning, verksamhetsutveckling, redovisning, proaktiv rådgivning, ekonomi, konsultbranschen

Kontaktpersoner

Christoffer Sjöstedt
VD
063-19 43 87
christoffer.sjostedt@onepartnergroup.se

Hans-Olof Jonsson
Senior Rekryteringskonsult
063- 19 43 33
hans-olof.jonsson@onepartnergroup.seAnsök nu

 

Sista ansökningsdag : 3 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb LRF Konsult rekryterar Affärsrådgivare