OnePartnerGroup

Kundtjänstmedarbetare till Webhelp och COMHEM

Trivs du i en arbetsroll med mycket kundkontakt via telefon? Vill du arbeta på en fartfylld och energisk arbetsplats med engagerade och positiva medarbetare? Webhelp i Östersund söker nu fler kundtjänstmedarbetare med start i höst.

 

 

BESKRIVNING AV JOBBET 
Dina arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare innefattar att ta emot inkommande samtal. Ditt huvudfokus ligger på att bemöta kunderna med lyhördhet och engagemang samt att anpassa ditt bemötande efter kundens behov. Som advisor inom vår kundservice och teknisk support hanterar du samtal inom TV, Bredband, Telefoni och försäljning. Du arbetar hela tiden mot uppsatta mål vilket även följs upp kontinuerligt. Vidare arbetar vi med merförsäljning som en naturlig del av varje samtal, där vi med hjälp av enkla frågor tar reda på vad kunden är intresserad av och skräddarsyr anpassade lösningar. Detta gör att vi gärna ser att du är en person som sätter kunden i fokus och är försäljnings- och lösningsorienterad.

 


INTRODUKTION - FÖRSTA TIDEN HOS WEBHELP
De första 4 veckorna som anställd kommer vara dedikerade till en gedigen grundutbildning på vårt helt nyöppnade kontor i Östersund. Under utbildningen fokuserar vi på att förbereda dig som nyanställd på allra bästa sätt så att du känner dig trygg i din arbetsroll.

 

 

VI SÖKER DIG
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven, utåtriktad och ansvarstagande. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande och hjälpsam person som ställer upp för andra och bidrar till en bra teamkänsla.


Vi ser att du som söker har grundläggande datorkunskaper och har lätt att lära dig nya system.
Vi ser även att du har godkända betyg i svenska A eller 1 och engelska A eller 5.OM WEBHELP SOM FÖRETAG:
Då Webhelp som företag växer i en snabb takt finns det för dig med rätt drivkraft goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Vi är idag den tredje största kundtjänstleverantören i Europa där vi självklart siktar på att nå första plats! Och det gärna tillsammans med dig! Stämningen på våra kontor är energisk, öppen och positiv. Medarbetarna delar med sig av erfarenheter och tips som kan underlätta arbetet och bidrar till en god stämning på kontoret. För att stärka sammanhållningen i våra team anordnas det med jämna mellanrum aktiviteter eller gemensamma tävlingar.Anställningsform: Direkt anställning hos Webhelp, heltid.

Arbetstider: Kundtjänsten har varierande arbetstider under öppettiderna: Mån-fre 08:00-19:00 Helger 09:00-18:00

Utbildningstart: 2 september, 30 september eller 28 oktober.

Ansök: Ansök via vår hemsida genom att klicka på "Ansök nu". Då rekryteringsprocessen sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan
så snart som möjligt.LÖN/FÖRMÅNER

  • Lön enligt kollektivavtal
  • Generöst system för provision
  • Förmåner i form av massagebidrag och friskvårdsbidrag
  • OB-tillägg kvällar och helger

 

Kontaktpersoner

Malin Kåhre

063-194334

malin.kahre@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 28 juni

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare till Webhelp och COMHEM