OnePartnerGroup

Kundmottagare/Reservdelsman till Bil Nord i Örnsköldsvik

Bil Nord är sedan 1987 ett självständigt dotterbolag till Nordemans Bil AB. Bil Nord har egna nyrenoverade lokaler helt anpassat efter behovet de är idag en agentur för Scania lastbilar med verksamhet i Lycksele och Örnsköldsvik. Vill du läsa mer om Bil Nord gör det på Bil Nord hemsida.

 

Bil Nord söker nu en Kundmottagare/Reservdelsman till Örnsköldsvik.

 


Ansvarsområde och arbetsuppgifter:

Den kundmottagare/reservdelsman vi nu söker ska arbeta med att stötta våra mekaniker med reservdelar i deras dagliga arbete samt ge service via ordertelefon och försäljning över disk.

 

Viktiga delar i ditt ansvarsområde är:

  • att ta mot kunder till verkstad.
  • att hantera reservdelsbehov och bereda reservdelsorder.
  • att erbjuda och sälja relaterade delar och kampanjerbjudanden som t ex fastprispaket.
  • att noga tolka teknisk information för att hitta korrekta delar till varje enskild reparation.
  • att besvara samtal och på strukturerat, professionellt sätt förebygga framtida kostsamma problem för kunden.
  • att vara del av vårat serviceteam.

Som medlem av serviceteamet ser vi det självklart att du hjälper dina arbetskamrater inom teamet med bl.a. reservdelsflödet och administrationen både inom verkstad och reservdelar, såsom lagervård, inventering, returhantering etc.Vem är du?

Vi söker dig som minst har tekniskt gymnasium, meriterande är några års erfarenhet från liknande arbete. God datamognad krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

 

B-behörighet är ett krav, har du även C- och D-behörighet samt truckkort är meriterande.

 

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och bemöter både interna kunder och externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Du bidrar med gott humör och har hög arbetsmoral.  

 

Tjänsten är på heltid och tillträdesdag är enligt överenskommelse. 

 


Övrig information

Välkommen med din ansökan i form av cv och personligt brev. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Malin Vedman på OnePartnerGroup 0660-689 602. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då det är löpande antagning och tjänsten klan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2019-11-14. 

 


Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

 

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

 

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se


 

Kontaktpersoner

Malin Vedman

VD

0660-689 602

malin.vedman@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 21 timmar . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 16 oktober

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Kundmottagare/Reservdelsman till Bil Nord i Örnsköldsvik