OnePartnerGroup

Kubikenborg Aluminium AB söker Operativ Elchef

Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press - och valsverk över hela Europa. Kubal har idag ca 450 anställda och ägs av ryska Rusal, världens största aluminiumproducent.

 

Elchef

Vi söker en Operativ Elchef som skall leda och utveckla verksamheten inom el/kraft avdelningen. Du har elsäkerhetsansvaret för bolaget och ansvarar för upprätthållande av bolagets allmänna el behörighet. Du kommer att ha stora möjligheter att utforma ditt arbete och vara med i utvecklingen av personal och arbetsmetoder.För att trivas hos oss och lyckas i rollen tror vi att du är en engagerad, drivande ledare med god kommunikationsförmåga.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

-Leda och utveckla verksamheten inom el/kraft avdelningen,personalansvar och delegerat arbetsmiljöansvar.

-Ansvara för el/kraft-avdelningens budget och resultat.

-Ansvara för uppdatering och löpande underhåll av dokumentation till el- och styrutrustning.

-Ansvarar för drift och underhåll av stark- och svagströmsanläggningar och Installationer.

-Ansvar för att behörighetskrävande elektriskt installationsarbete som utförs och kontrolleras enligt gällande föreskrifter.

-Driva projekt inom el/kraft/automationsområdet.

-Säkerställa goda relationer med fackklubbar, myndigheter, leverantörer och andra samarbetspartners. 

 

 

Vi söker dig som har relevant  civil- eller högskoleingenjörsutbildning med el-inriktning eller industriell automation, gärna kompletterat med elkraft, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med högspänningsanläggningar och har fullständig auktorisation. Det är meriterande om du har erfarnhet från tyngre industriell elverksamhet. Som person är du tydlig serviceinriktad och kommunikativ, du har förmåga att arbeta självständig och kan ta egna initiativ. Vi förutsätter att du har lätt för att jobba i projekt i nära samarbete med kollegor och samarbetspartners. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, och har goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet från effektiviseringsarbete/energibesparing är meriterande

 

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via OPG.s hemsida www.onepartnergroup.se dock senast 26 maj.

 

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

 

Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-789 05 01

jens.olsson@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 6 maj

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Kubikenborg Aluminium AB söker Operativ Elchef