OnePartnerGroup

Kubal söker Fordonstekniker

Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt som levereras till press – och valsverk över hela Europa. Kubal har idag 430 anställda och ägs av ryska Rusal, världens största aluminiumproducent.

 

Fordonsgruppen består idag av 10 mekaniker och vi söker nu en ny medarbetare på dagtid. Arbetstider dagtid är kl 07:00-15:36

 

Som mekaniker blir dina arbetsuppgifter främst förebyggande underhåll av maskinparken samt planerade och akuta reparationer.

 

Egenskaper som vi önskar av dig som söker: 

  • Skyddsmedveten
  • Stresstålighet
  • Ansvarskänsla
  • Flexibilitet
  • Noggrannhet
  • En vilja att utvecklas värderas högt

 

Du har lägst två- eller treårig gymnasieutbildning inom fordonsteknik, inriktning tunga fordon eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.Yrkeserfarenhet från arbete med mekanik, fordonsel och hydraulik. Har du truckkort och är certifierad inom kyla/AC är det meriterande.Du har grundläggande datakunskaper i MS-Office och har du goda kunskaper i engelska är det meriterande.

 

Som person är du positiv, serviceinriktad och engagerad. Då akuta ärenden kan uppstå är det viktigt att du gillar problemlösning samt är flexibel och kreativ. Du är driven, har god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbetssätt.

 

 

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via OPG.s hemsida www.onepartnergroup.se dock senast 28 Juli. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Marcus Larsson Locklund telefon 060-789 05 05

 

 

Kontaktpersoner

Marcus Larsson Locklund

VD

060-789 05 05

marcus.locklund@onepartnergroup.se


Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-789 05 01

jens.olsson@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juli . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 28 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Kubal söker Fordonstekniker