OnePartnerGroup

Kantpressare till WTJ Produktion i Arbrå

WTJ är en renodlad legoleverantör inom tillverkningsindustrin med maskinpark för stora produkter. Verksamheten omfattar skärning/kantbockning/robotsvetsning/svetsning och montering. WTJ tillhandahåller idag artiklar från skärning till ytbehandlat/färdigmonterat. WTJ har idag ca 8000 m2 produktionsyta och en lyftkapacitet på 25 ton. Företaget har ca 40 anställda med hög kompetens på alla avdelningar. WTJ har sedan starten 2011 haft en mycket bra utveckling och omsatte 2018 ca 90 mkr.

 

OnePartnerGroup Hälsingland söker nu en Kantpressare till WTJ. Har du några års erfarenhet av arbete som kantpressare och redo för en ny utmaning kanske du är rätt person för det här uppdraget.

 


Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär bland annat att efter ritningar programmera maskiner, ställa in mätvärden samt kontrollmätning av slutprodukten. Du ansvarar för att leveranstider hålls, rapporterar produktionsresultat samt kvalitetsprov.

 


Din profil

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt med hela processen från programmering till kontrollmätt slutprodukt samtidigt som du är flexibel och fungerar bra i olika gruppkonstellationer. Du är duktig på att läsa och arbeta efter ritningar och har god förståelse för verkstadsmiljön. Som person är du noggrann, driftig och självgående med känsla för kvalitet.

 

För rätt person finns goda framtidsutsikter på det här uppdraget.

 


Kvalifikationer

Till det här uppdraget söker vi dig som har:

  • Maskinteknisk utbildning eller motsvarande 
  • Flera års erfarenhet av yrket
  • Goda materialkunskaper inom plåt
  • Erfarenhet av ritningsläsning samt erfarenhet av kvalitetskontroller

 

Anställningsomfattning

Heltid

 

Anställningsform

Visstidsanställning

 

Arbetstid och lön

Skiftgång/Fast lön

 

Övrig information

Sista ansökningsdag 2019-11-15

 

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

 

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

 


Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

 

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. 

 

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 


Kontaktpersoner

Jessica Larsson

Rekryterare

072-142 85 67

jessica.larsson@onepartnergroup.se

 

Oscar Jonsson

Konsultchef

072-142 88 25

oscar.j@kornboden.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Bollnäs . Publicerat : 16 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Kantpressare till WTJ Produktion i Arbrå