OnePartnerGroup

Jurist till LRF Konsult

En av Sveriges bästa arbetsgivare söker nu en Familjerättsjurist som vill jobba på ett kontor med närhet till fjäll och natur i VÄRLDSKLASS!

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med juridisk rådgivning till våra befintliga kunder men också ansvara för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för att attrahera nya kunder. I huvudsak arbetar juristerna på vårt kontor i Östersund med affärsjuridik, fastighetsrätt, generationsskifte och ekonomisk familjerätt.

 

Tjänsten har betoning på de familjerättsliga områdena men variationen av de juridiska ärendena är stor. Hos oss har du stor möjlighet att själv påverka dina egna arbetsuppgifter samt din yrkesmässiga utveckling och inriktning. Vidare är det viktigt att du skapar interna och externa nätverk och håller dig uppdaterad kring nyheter och branschaktuella händelser.

 

LRF Konsult tillhandahåller tjänster inom ett flertal olika kompetensområden och i rollen som jurist är det centralt att samverka med ekonomer, affärsrådgivare och fastighetsmäklare för att tillgodose kundens behov av rådgivning. Kontoret i Östersund tillhör region Norr och det är naturligt att ha ett nära samarbete med de andra juristerna i regionen.

 

 

Din profil
Vi söker dig med juristexamen samt några års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom familjerätt. Erfarenhet av arbete som konsult eller egenföretagare är meriterande. Som person är du social, har integritet och ett gott omdöme. Du ingår i ett större team men du trivs med att jobba självständigt. För att lyckas i rollen tror vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo, att du är affärsmässig och resultatorienterad.

 

För dig som funderar på att flytta närmare natur och fjäll så innebär ett jobb på LRF Konsult i Östersund närhet till fjäll och natur i absoluta världsklass! Efter jobbet går du på en uppfriskande fjälltur, stannar till och fiskar. Under vintern går du på 5 minuter från kontoret till storsjön, snörar på dig långfärdsskridskorna, glider ut, stannar till och häller upp en kopp varm choklad.

 

 

Anställningsform:
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad och lön:
Heltid/Dagtid/Fast lön

 

 

Din ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med OnePartnerGroup Jämtland.
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.

 

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du:

- Hans Lantz, Kontorschef LRF Konsult, 063-15 71 65, alt. hans.lantz@lrfkonsult.se

- Christoffer Sjöstedt, VD, OnePartnerGroup Jämtland, 063-19 43 87

Fackliga representanter:

- Pär Wiklund, Unionen, 063-15 71 21
- Maria Bellskog, SACO, 060-67 88 03

 

 

Kontaktpersoner

Christoffer Sjöstedt

VD

063-19 43 87

christoffer.sjostedt@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 10 juli

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Jurist till LRF Konsult