OnePartnerGroup

Junior HR-specialist sökes

Är du i början av din karriär inom HR och söker nytt utmanande arbete på ett etablerat, nationellt företag? Till vår kund i Örebro söker vi nu en junior HR-specialist som kommer att stötta HR-chefen i det dagliga arbetet inom HR och personal. 

 

Som junior HR-specialist kommer du att stötta HR-chefen brett inom hela HR-området bland annat i rekryteringsprocesser, du kommer löpande att hantera personaladministration och hantera handläggning av olika anställningsärenden. Du stöttar och guidar medarbetare i organisationen i alla frågor inom området och jobbar för att främja organisationen. 


 

Vem söker vi?
Vi ser att du som söker har utbildning inom exempelvis personalvetarprogrammet eller motsvarande och gärna något års erfarenhet av arbete inom aktuellt området. Du har kompetens inom området och har stort intresse för arbete mot HR- och personalfrågor.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska avseende både tal och skrift. Som person krävs det att du har förmåga till att ta egna initiativ och arbeta självgående. Samt att du är noggrann och lyhörd med god samarbetsförmåga.

Start:  Omgående
Ort:  Örebro
Omfattning:  100%
Arbetstider:  Dagtid, måndag-fredag
Anställning:  Tillsvidare


 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 11 mars

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Junior HR-specialist sökes