OnePartnerGroup

IT-tekniker till Sanmina

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanikprodukterna i världen. I Örnsköldsvik tillverkar de elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri. Sanmina har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder sina medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.


Vi söker nu en IT-tekniker till deras verksamhet i Örnsköldsvik.Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för att arbeta med IT. Är du som person kommunikativ med en känsla för service? Besitter du också goda kunskaper inom utveckling av IT och infrastrukturprojekt? Då är detta tjänsten för dig!


Du kommer att arbeta som IT-tekniker på Sanminas IT-avdelning där du ihop med de andra medarbetarna stöttar den dagliga verksamheten i IT-relaterade ärenden. Du kommer arbeta med att utföra installationer, konfiguration och felsökning av stationära system, arbetsstationer, och servrar samt att utveckla och förnya kundens IT-lösningar vid behov.Din profil

Du har en relevant akademisk bakgrund inom IT eller erfarenhet inom IT området. Då du i denna roll har mycket kontakt med lokala och globala aktörer är det viktigt att behärska svenska och engelska i tal och i skrift.


Vi söker dig med erfarenhet av:

  • VM och Server underhåll
  • Virtualization VMware, Virtual Box
  • Administrering och hantering av Windows Servers (2003, 2008 och 2012)
  • Erfarenhet av arbete med Windows 32/64bit, Linux (Ubuntu)
  • Databaser: SQL Base, MS SQL Server (2000, 2005, 2008), MySQL 5.x, MS Access
  • Kunskap om nätverksprotokoll
  • Programmeringsspråk: Microsoft .NET (VB, C#), C, Perl, PHP, Java (ME, SE), jQuery, HTML (4,5, CSS) WIX, VBScript


Anställningsomfattning

Heltid


Anställningsform

Tillsvidareanställning


Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

 


Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag är 2019-08-31. Vid frågor om tjänsten kontakta Ann Nordgren, ann.nordgren@onepartnergroup.se, 0660-689 600.Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.


Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?


Varmt välkommen till www.onepartnergroup.seKontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.nordgren@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 28 juni

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb IT-tekniker till Sanmina