OnePartnerGroup

HSB Södra Norrland söker en Arbetsledare till Teknisk förvaltning i Jämtland/Ånge

HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige – i dag totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter. HSBs uppdrag är att tillsammans med medlemmarna skapa det goda boendet. Som kooperativ organisation har HSB ständigt fokus på medlemsnytta och medlemsinflytande. Vår verksamhet, som är en kombination av medlemsverksamhet, förvaltningstjänster och nyproduktion, ska också genomsyras av ansvarstagande, både för våra boende och samhället i stort. Vår federativa struktur skapar en gemensam grund som skapar goda förutsättningar för att HSB ska kunna möta medlemmarnas behov både i dag och i framtiden.

HSB Södra Norrland söker nu en Arbetsledare till Teknisk förvaltning i Jämtland/Ånge


Beskrivning:
I din roll som arbetsledare kommer du att organisera, leda och ansvara för leverans av servicetjänster inom ditt ansvarsområde. Det gäller all fastighetsskötsel med samordning och upphandling av entrepredantjänster. En viktig del i rollen som arbetsledare är personalansvaret vilket innebär att stötta personalen i information, arbetsuppgifter och individuell utveckling. Med kunden i fokus ska du samordna, genomföra, säkerhetsställa och utveckla de tekniska tjänsteuppdragen på ett lönsamt och kvalitetsmässigt effektivt sätt. 


Kvalifikationer:
Du har en yrkesbakgrund inom bygg eller annan yrkesteknisk bransch och har erfarenhet av direkta kundkontakter. Meriterande om du har erfarenhet av kalkylering och föreningsverksamhet. Du har erfarenhet från en arbetsledande roll i någon form och besitter god administrativ förmåga. Som person är du en trygg ledare med starkt eget driv och med mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du är duktig på att strukturera och planera arbetet. Du kommunicerar möjligheter istället för problem. Du är flexibel, noggrann och tar ansvar. 

Välkommen att visa intresse för att få bli del av HSB Södra Norrland och vara med och påverka vår fortsatta framgång som en pålitlig servicepartner.


Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid:
Dagtid


Övrig information:
För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Britta Kereby, 063-19 43 40
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
 

Kontaktpersoner

Britta Kereby
Rekryteringskonsult
063- 19 43 40
britta.kereby@onepartnergroup.seAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb HSB Södra Norrland söker en Arbetsledare till Teknisk förvaltning i Jämtland/Ånge