OnePartnerGroup

Flera montörer behövs till Lättelement - Är det dig vi söker?

Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten. Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på. Läs gärna med om Lättelement på www.lattelement.se

 

Lättelement behöver ytterligare förstärkning och vi söker därför ett 10-tal träindustriarbetare till deras produktion i Örnsköldsvik.

 

 

Dina arbetsuppgifter

Som montör hos Lättelement ingår du i ett team i deras produktion i Örnsköldsvik. I produktionen byggs olika byggelement, framförallt takelement. Produktionen sker i monteringslinor där varje team ansvarar för en del i konstruktionen. De stationer som finns är bland annat isolering, plyfa och plåt. 

 

 

Din profil

Som person är du händig, självgående och ansvarstagande. Vi ser att du är en aktiv person som gillar att arbeta fysiskt då vissa arbetsmoment kräver det. Du har med fördel god teknisk förståelse meriterande om du har vana av ritningsläsning. För att trivas med jobbet bör du ha god samarbetsförmåga och gilla att jobba i högt tempo. Praktisk erfarenhet inom bygg är en fördel. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska, både i tal och läsförståelse.

 

 

Anställningsomfattning

Heltid

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning hos kund.

 

Arbetstid och lön

Skiftgång/Fast lön

 

 

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

 

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

 

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 

 

Övrig information

Välkommen med din ansök redan idag. Ansökan görs på onepartnergroup.se/ornskoldsvik/, sista ansökningsdag 2019-03-31. Vid frågor, kontakta Ann Nordgren på tel. 0660-68 96 04 eller mail ann.nordgren@onepartnergroup.se.

 

Lättelement har fina anställningsförmåner och friskvårdsbidrag. Precis som i övriga byggbranschen är Lättelement en mansdominerad arbetsplats och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

 

 

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

0660-689 604

ann.nordgren@onepartnergroup.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 22 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Flera montörer behövs till Lättelement - Är det dig vi söker?