OnePartnerGroup

Finance Assistant till faktureringsteamet för Synsam Lillänge

Vill du vara med och utvecklas i Europas snabbast växande optik- och livsstilsbolag Synsam Group i vår ekonomi & finansfunktion i Östersund som Finance assistant Invoicing?

 

 

Kvalifikationer 

För att vara framgångsrik i rollen som Finance assistant i team Invoicing är du mycket noggrann, ansvarstagande och initiativrik samt är duktig på att organisera och strukturera ditt arbete. Du har en god social kompetens, är serviceinriktad och sätter alltid kunden som nummer ett, är lyhörd mot din omgivning och har en god kommunikativ förmåga. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo, har goda kunskaper inom fakturering, är van systemanvändare och har viss erfarenhet kring moms och bokföring. Du räds inte för nya utmaningar eller förändringar.

 

 

Ansvarsområde

Som Finance assistant i team Invoicing på Synsam arbetar du i ett team om för närvarande 5 medarbetare lokaliserade i både Stockholm och Östersund, med all löpande hantering av B2B fakturering. Det innefattar kundupplägg, fakturering, utskick av påminnelser och serviceinriktad kommunikation med Synsams butiker. Du förväntas ha en nära dialog och ett gott samarbete med butiker, övriga avdelningar inom ekonomifunktionen och huvudkontoret. 

Som Finance assistant i team Invoicing ansvarar du även för att arbeta mot Synsams och SSC’s övergripande mål samt de mål som är uppsatta för Invoicing.

 

 

Arbetsuppgifter

För samtliga bolag inom Synsam koncernen:

  • Upplägg av kunder
  • Fakturering
  • Utskick av påminnelser
  • Mejl- och telefonservice
  • Kommunikation med butiker
  • Posthantering, dokumentation och arkivering
  • I övrigt tillkommande arbetsuppgifter som rör tjänster Befogenheter och rapporteringsansvar

Finance assistant i team Invoicing har befogenhet och ska fatta beslut kring frågor som rör sina arbetsuppgifter enligt ovan. Du har också befogenhet att förbättra/effektivisera uppgifter i samråd med Head of Invoicing. Finance assistant i team Invoicing på Synsam lyder under Head of Invoicing som har personalansvaret.Om tjänsten hos Synsam 

Synsam Group, det snabbast växande optik- och livsstilsbolaget i Europa, söker nu en driven stjärna som vill få möjligheten att utvecklas i en positiv företagskultur och en koncern som växer och har stora tillväxtambitioner. Som Finance assistant, Invoicing, får du stort eget ansvar och chansen att vidareutvecklas i Synsam Groups förändringsfas, finn mer information om Synsam på www.synsam.se.Anställningsform
Provanställning och därefter tillsvidareanställning


Sysselsättningsgrad
Heltid


Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse


Kontaktpersoner

Marlene Rehnsbo

Rekryteringsansvarig

marlene.rehnsbo@onepartnergoup.se

 

 

Ansök nu 

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 27 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Finance Assistant till faktureringsteamet för Synsam Lillänge