OnePartnerGroup

Erfaren svetsare

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi svetsare för uppdrag hos våra kunder i Ovanåkers kommun. Tjänsten är ett heltidsuppdrag som förväntas starta snarast möjligt. Du kommer arbeta med tillverkning inom metallindustrin. Du kommer jobba som manuellsvetsare och från ritning bygga ihop färdig produkt på egen hand. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.


Din profil
-Du har tidigare erfarenhet av MIG-, MAG- och TIG-svetsning
-Du har utbildning från gymnasiets industriprogram eller motsvarande utbildning.
-Det krävs att du har god kunskap i ritningsläsning.
-Du har industrivana och teknisk förståelse.
-Dokumenterad erfarenhet av svetsning (Licenser är meriterande).
-Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha en social förmåga och kunna kommunicera. Som person är du även händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Arbetstid och lön
Skiftgång/Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2019-10-03

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på 
www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, du kommer att vara anställd hos OnePartnerGroup och uthyrd till kund. Tillsättning sker efter överenskommelse.  


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till 
www.onepartnergroup.se
 

Kontaktpersoner

Jessica Larsson
Rekryterare
072-142 85 67
jessica.larsson@onepartnergroup.seAnsök nu

Sista ansökningsdag : 3 oktober . Arbetsort : Ovanåker . Publicerat : 6 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Erfaren svetsare