OnePartnerGroup

Driven Kontorschef till LRF Konsult

LRF Konsult är inne i en spännande utvecklingsfas med målsättning att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. Vi söker en driven och engagerad kontorschef som tillsammans med våra medarbetare på kontoret vill utveckla verksamheten i Järvsö, Ljusdal och Delsbo. LRF Konsult levererar rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher. 


Arbetsuppgifter

Som kontorschef har du budget-, resultat-, personal- och verksamhetsansvar. Du leder, styr och utvecklar verksamheten med fokus att skapa god lönsamhet, ökad tillväxt samt att leverera rådgivning med hög kvalitet. Du är ytterst ansvarig för all leverans och beläggning samt för att coacha, inspirera och utveckla medarbetarna på kontoren. Vidare ansvarar du för att upprätthålla och skapa goda relationer med kunder och samarbetspartners, där du har en central roll i att driva försäljnings- och marknadsföringsarbetet i verksamhetsområdet. Tillsammans med övriga medarbetare på kontoret arbetar du aktivt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag, då du även kommer att ha eget kundarbete.

Du ingår tillsammans med flera andra kontorschefer i närområdet i en kontorsenhetsledning och rapporterar till chefen för kontorsenheten. 


Vem söker vi?

För att lyckas i rollen är du en ledare med förmåga att coacha medarbetare, bygga team och skapa en tydlig målbild för hur varje medarbetare ska bidra till att nå våra tillväxtmål. Vi söker dig med ett genuint intresse för att utveckla våra kunders affärer. Som person är du kommunikativ och har en god känsla och drivkraft för att bygga och utveckla långsiktiga relationer, såväl internt som externt. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med förändringsledning och tillväxtarbete.


Vad erbjuder vi dig?

För tredje året i rad är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. I Universums årliga mätning placerar vi oss på topp tio utav Sveriges alla arbetsgivare inom alla branscher. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter.


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön


Övrig information
Urvalsarbetet kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2019-04-21. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se

OnePartnerGroups rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Tillsättning sker efter överenskommelse.  


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 3000 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till 
www.onepartnergroup.se
 

Fackliga representanter,
 
Unionen: Maria Bellskog, 060- 67 88 03
SACO: Pär Wiklund, 063- 15 71 21
 
 
Kontaktpersoner
Jessica Larsson
Rekryterare
072-142 85 67
jessica.larsson@onepartnergroup.se

Oscar Jonsson
Rekryterare
072-142 88 25
oscar.jonsson@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 21 april . Arbetsort : Ljusdal . Publicerat : 22 mars

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Driven Kontorschef till LRF Konsult