OnePartnerGroup

DB Schenker söker medarbetare till Import/Export avdelningen

DB Schenker i Sverige erbjuder allt från landstransporter, internationella sjö-och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi har 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i Sverige. Vi ingår i Deutsche Bahns AG:s transport- och logistikdivision. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor och uppmuntrar och stödjer såväl män som kvinnor i företaget som vill utvecklas och ta större ansvar. Läs mer på www.dbschenker.com/se

DB Schenker Östersund söker en medarbetare till Import/Export avdelningen


Beskrivning:

Tillsammans med dina kollegor i utrikesgruppen ansvarar du bland annat för att kundernas/partnernas transportinstruktioner, tullhantering, registrering och vidarebefordran av transportinformation i datasystemet, debitering och kvalitetskontroll. I tjänsten kommer du att ha kontakt med utländska agenter/syskonbolag och samverkande åkerier/chaufförer samt våra interna gränssnitt såsom produktion och kundservice. Arbetet innebär mycket administration. Kontakterna är främst mot Norge men även inom övriga Europa.


Kvalifikationer:
Vi söker en medarbetare med en positiv inställning som trivs att arbeta i grupp men som även kan fatta beslut på egen hand. Som person är du stresstålig, strukturerad och serviceinriktad. Du ska vara målinriktad, initiativtagande och lösningsorienterad. Flexibilitet och eget ansvarstagande är också viktiga egenskaper som värderas högt. 

Tidigare erfarenhet inom transportbranschen, spedition och tullhantering är meriterande men inte ett krav. Du ska vara en god administratör med bra systemvana. Vårt koncernspråk är engelska vilket du ska behärska väl i både tal och skrift. Meriterande och det finns kunskap inom det norska språket men inget krav. 

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenhet. Vi vet att dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som tidigare erfarenheter.

DB Schenker är arbetsgivaren för dig med engagemang och servicekänsla och som trivs i en stimulerande roll där du själv kan påverka och göra skillnad. Vi erbjuder dig en flexibel tjänst i ett multinationellt företag med personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfulld arbetsmiljö genom aktiviteter som främjar god hälsa och gemenskap. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid, 8-17

Övrig information:
Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.

Kontakt:

För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Britta Kereby, 063-19 43 40


 


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 april

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb DB Schenker söker medarbetare till Import/Export avdelningen