OnePartnerGroup

C-chaufförer Heltid

Beskrivning:
Nu söker vi chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdragen är på heltid och kommer påbörjas inom kort.

Arbetsdagarna innebär att kommer följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och tycka om att arbeta i högt tempo! Givetvis är det även en fördel om du känner dig trygg bakom ratten av en lastbil och om du är van vid fysiskt arbetet, då tjänsten innehåller en del tunga lyft.


Kvalifikationer:
Det är ett krav att du har körkort med rätt behörighet, YKB och förarkort. I tjänsten kommer du dagligen möta kunder så det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunderna. Du ska också ha en utbildning på minst gymnasienivå.

Vi söker dig som har en positiv attityd, är duktig på att bemöta olika typer av människor och är engagerad i ditt jobb. 


Anställningsform:

Visstid

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön


Övrig information:

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se


Kontaktpersoner

Niclas Haglund
konsultchef
0721429543
Niclas.Haglund@onepartnergroup.se
Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 april . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 27 mars

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb C-chaufförer Heltid