OnePartnerGroup

Bussförare - flera tjänster!

Mohlins Bussar är ett gammalt familjeföretag som grundades 27 november 1932 av Erik Mohlin i Fåssjödal. År 2003 tog Robert Mohlin och Kristina Thunell över driften i bolaget och verksamheten flyttade till Ljusdal. Totalt har Mohlins Bussar och Bollnäs Buss idag cirka 360 medarbetare under högsäsong och förfogar över cirka 160 fordon. "Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnstenarna vi bygger på. Välkommen ombord!”

 


Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi Bussförare till Hudiksvall, Ljusdal och Delsbo. Vårt primära behov finns inom linjetrafik där det till hösten satsas stort! Alla medarbetare på Mohlins bussar får en bra introduktion (linjekännedom, biljettmaskiner med mera).

 


Din profil

Våra fantastiska kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

 

  • Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service.
  • Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt.
  • Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt.  
  • Du har D-körkort och YKB. 

 

Anställningsomfattning

Tjänsterna är heltidsanställning men vi är också i behov av dig som vill arbeta extra vid behov. 

 

Anställningsform

Heltid/Deltid

 

Arbetstid och lön

Dagtid/Skiftgång/Fast lön

 

Övrig information

Sista ansökningsdag 2019-10-23.

 

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

 

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

 


Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

 

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

 

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 


Kontaktpersoner

Jessica Larsson

Rekryterare

072-142 85 67

jessica.larsson@onepartnergroup.se


Oscar Jonsson

Rekryterare

072-142 88 25

oscar.jonsson@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För ungefär en timme sedan . Arbetsort : Hudiksvall . Publicerat : 2 oktober

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Bussförare - flera tjänster!