OnePartnerGroup

Bred roll inom administration!

Letar du efter en ny roll där du har en bred roll med varierande uppgifter inom administration? Då kan denna rollen vara något för dig, vi söker nu till en statlig myndighet i Stockholm en administratör som finns tillgänglig för start 1 juni till och med december 19
 
I din roll som administratör kommer du att:
Fungera som webbansvarig - där du uppdaterar myndighetens hemsida med aktuell information, om event och nyhetsbrev. Du kommer att komplettera innehåll med presentationen efter genomförda event, göra en del layoutförändringar och sköta kontakten med aktuell webbyrå myndigheten ansvarar för. Du kommer att hantera medlemmar på webben i form av att hålla register och kontaktpersoner uppdaterade. 

Du kommer att delta i styrelsemöten - distribuera agenda, deltar som sekreterare, skriver samt distribuerar protokoll. 

Du kommer att stötta arbetsgrupper - boka lokaler och förtäring vid olika presentationer.

Du kommer arbeta med finansiering - ta fram faktureringsunderlag och vidarebefordra till ekonomiavdelningen samt följa upp att fakturor blir betalda. 

Samt övrigt förekommande uppgifter så som kommunikation via sociala medier, arkivera material med mer. 
 
Vi söker dig som har någon for utav utbildning inom ekonomi och som har arbetat med liknande uppgifter tidigare. Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och självständig. Du är drivande och noggrann i ditt arbete och har en god prioritetsförmåga. Att du har arbetat mot deadlines och har god samarbetsförmåga är också något vi kollar efter. 
 

Start: 
1 juni till december -19, möjlighet till förlängning finns  

Ort:
Stockholm

Omfattning:
100%

Arbetstider:  
Dagtid, måndag-fredag 

Anställning:  Uppdraget är ett konsultuppdrag där du har en visstidsanställning hos oss på OnePartnerGroup och är uthyrd till myndigheten.
 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.


För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
 

Kontaktpersoner

Madelene Sahlin
Konsultchef
072-1415624
madelene.sahlin@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 april

Kategorier : Data & IT Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Bred roll inom administration!