OnePartnerGroup

Bovärd till Ljusdalshem

AB Ljusdalshem är ett kommunalt bostadsbolag och helägt av Ljusdals Kommun. Bolaget grundades 1947 och ombildades till aktiebolag 50 år senare, 1997. Vi äger och förvaltar 2087 lägenheter och 138 lokaler fördelat på tre orter. Av dessa ägs 380 lägenheter och 28 lokaler av vårt dotterbolag AB Ljusdals Servicehus.


Beskrivning:

I Ljusdals kommun finns trygghetsboende för personer över 70 år. Som ett stöd för de boende finns här en bovärd. Ambitionen är att bovärden, tillsammans med de boende, ska skapa gemensamma meningsfulla aktiviteter.

Bovärdens uppgift är att tillsammans med hyresgästerna planera och genomföra meningsfulla förebyggande aktiviteter, i större eller mindre grupper. Aktiviteterna anpassas utifrån att de ska fungera, både för den enskilda hyresgästen och gruppen som helhet. Bovärden ska försöka bidra till att varje hyresgäst känner inflytande, trygghet och har en hög livskvalitet. Det skapas utifrån det goda bemötandet, i dialog med hyresgästerna och utifrån varje hyresgästs behov. Bovärden ansvarar för bostadskön till våra trygghetsboendelägenheter samt visning. Besök i hyresgästernas hem förekommer. I jobbet ingår även administrativa uppgifter, att handla, planera och boka aktiviteter. 


Din Profil:

Som person är du positiv, ansvarskännande och strukturerad. Du har ett gott bemötande och tycker om att arbeta och samtala med äldre personer. Du kan engagera, motivera, anpassa och stimulera till olika typer av aktiviteter. Du har kunskap om vilka risk- och friskfaktorer samt sjukdomar som äldre kan drabbas av. Det är en förutsättning att du har många idéer till aktiviteter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Körkort är ett krav.


Anställningsform:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön


Övrig information
Välkommen med din ansökan redan idag, urvalsarbetet kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag 2019-06-07. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se

OnePartnerGroups rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Tillsättning sker efter överenskommelse.  


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 3000 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till 
www.onepartnergroup.se


Kontaktpersoner

Oscar Jonsson
Rekryterare
072-142 88 25
oscar.jonsson@onepartnergroup.se

Jessica Larsson
Rekryterare
072-142 85 67
jessica.larsson@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Ljusdal . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Hälsa & sjukvård Kontor & Administration Övrigt


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Bovärd till Ljusdalshem