OnePartnerGroup

Bli en del av ett härligt savedesk/säljteam!

Vi söker dig som vill bli en del av ett härligt kundservice/säljteam hos vår kund i centrala Örebro.

Du kommer i denna tjänst tillhöra Savedesk som är en avdelning som hanterar inkommande samtal från företagets kunder som vill avsluta sina prenumerationer/medlemskap. Teamets och ditt uppdrag är att få kunderna att vilja vara kvar som kund. Vi söker dig som brinner för kundservice och vill bli en av våra fantastiska medarbetare. Du är driven och brinner för att skapa goda kundkontakter.

OBS: Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.


Ansvar och arbetsuppgifter:
 
Du arbetar operativt med att hantera inkommande samtal gällande avslut samt försäljning av företagets produkter. Du skall ha förmågan att snabbt kunna analysera och erbjuda en bra lösning till kunden. Du har det övergripande ansvaret för att leda teamet mot resultat och jobbar med målsättningar. Du jobbar för att alltid ha nöjda kunder och se till kundens bästa.


Din profil

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper i svenska & engelska och som person är du serviceminded, lösnings- och utvecklingsorienterad. Du trivs med att jobba mål och tycker om att lösa problem.


Anställningsform:
 
Visstid 6 månader därefter finns möjlighet till anställning direkt hos kund.

Sysselsättningsgrad: 
Heltid

Arbetstid och lön: 
Dagtid, varierad arbetstid mån-sön, fast lön + provision

Övrig information: 
Urval sker löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se


Kontaktpersoner
Madelene Sahlin
Konsultchef
072-1415624
madelene.sahlin@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 20 juni . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Bli en del av ett härligt savedesk/säljteam!