OnePartnerGroup

Automationsingenjör till Nord-Lock

"Är du en teknikintresserad och driven ingenjör? Söker du ett utvecklande jobb i ett spännande företag? Då ska du fortsätta läsa denna annons!"

 

 

Beskrivning:

Som Automationsingenjör hos Nord-Lock kommer du i nära samarbete med konstruktörer att utveckla ny produktionsutrustning för att trygga företagets fortsatt snabba expansion. Du kommer dessutom att förbättra och utveckla befintlig utrustning, samt vara en resurskompetens inom automation vid framtagande av kravspecifikationer avseende tekniska inköp.
Du förutsätts hålla dig uppdaterad inom ditt kompetensområde och bidra med sakkunskap när det gäller ny produktionsutrustning.

 

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom mekatronik, automation eller datateknik. Vi ser gärna att du har ett stort teknikintresse och att du är nyfiken och driven. Det är mycket meriterande om du har gedigen erfarenhet av PLC- och PC-programmering. Du utrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

 

Som person är du:

  • Nytänkande
  • Analytisk
  • Noggrann
  • Strukturerad
  • Kvalitetsmedveten

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Stationeringsort är Mattmar som ligger mellan Åre och Östersund.

 

 

Vad erbjuder vi dig:

Vi kan erbjuda dig ett jobb inom en kreativ avdelning med stora yrkesmässiga möjligheter inom HMI programmering, PLC programmering, Vision system, SQL databaser, IT- och Produktionsnära. 
Maskinerna du kommer att hantera finns både i anslutning till kontoret och på andra sidan jordklotet.

 

Anställningsform:
Tillsvidare med anställning hos Nord-Lock.

 

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

 

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön.

 

Övrig information:
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Du gör din ansökan genom att registrera ditt CV och ett personligt ansökningsbrev via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se

 

 

Om företaget:

Nord-Lock Group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock har arbetat med att säkra skruvförband sedan 1982. Nord-Lock Group är idag en välmående, stor internationell koncern med produktionsanläggningar i Sverige, England, Schweiz och Nordamerika. Den ständigt växande säljorganisationen har dotterbolag i Europa, USA och Asien. Dessutom har Nord-Lock ett globalt distributionsnätverk genom olika försäljningspartner och auktoriserade distributörer. Nord-Lock är helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen. ”Vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer. Nord-Lock Group ser fram emot att vara din partner inom optimering av skruvförband.” 
Läs mer på 
http://www.nord-lock.com/sv/

 

 

Kontaktpersoner

Hans-Olof Jonsson

Senior Rekryteringskonsult

063- 19 43 30 (vxl)

hans-olof.jonsson@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Åre . Publicerat : 29 april

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Automationsingenjör till Nord-Lock