OnePartnerGroup

Arbete under sommarperioden i Örnsköldsvik

Har du möjlighet att jobba i sommar? Vi söker nu efter dig som vill jobba inom industrin som montör, lagerarbetare, truckförare eller i någon annan funktion? Trivs du med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer? Då kan vi hjälpa dig!

OnePartnerGroup söker nu dig som är intresserad av sommarjobb inom industrin med chans till extra arbete under hösten.Dina arbetsuppgifter
Eftersom vi jobbar med olika kunder i Örnsköldsvik kan dina arbetsuppgifter variera. Du kan komma att jobba med lagerarbete och truckkörning, montering på löpande band eller kontroll och underhåll av maskiner. Här kommer du att ha möjlighet att samla på dig bra erfarenhet och kontakter inför framtida jobb.


Din profil
Inga förkunskaper krävs. Det är dock meriterande om du som söker har gått, eller går, en praktisk gymnasial utbildning, såsom el-, industri eller fordonsprogrammet, alternativt arbetslivserfarenhet från något av dessa områden.

Vi söker dig med ett driv och en vilja att göra ett bra jobb! Du jobbar gärna med andra och uppskattar praktiskt arbete. Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Vi tror också att du är effektiv, arbetsvillig och öppen för att lära dig nya saker. Det är viktigt att du är positiv och tycker om att arbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning, start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till 
www.onepartnergroup.se


Övrig information
Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-06-27. Vid frågor kontakta Ann Nordgren på tel 0660-689 604 eller på mail ann.nordgren@onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner

Ann Nordgren
Kandidatansvarig
0660-689 604
ann.nordgren@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 27 juni . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion Transport & Logistik


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Arbete under sommarperioden i Örnsköldsvik