OnePartnerGroup

Antenntekniker till Nylanders Service i Örnsköldsvik

Nylanders Service är ett familjeägt företag som grundades 1969 och har idag 6 st anställda. Verksamheten är inriktad på service av vitvaror, TV-antenner, paraboler och högtryckstvättar. Nu söker Nylanders en antenntekniker till Örnsköldsvik.

För mer information om Nylanders, vänligen besök: 
nylanders.eu.


Dina arbetsuppgifter
Som antenntekniker hos Nylanders kommer du att ha en egen servicebil och besöka kunderna i deras hemmiljö för att utföra nyinstallationer och/eller reparationer av TV-antenner och paraboler. Du kommer utifrån inkomna ordrar själv boka tid med kunden som oftast är privatpersoner och fastighetsägare. Ditt område för att utföra arbete är Örnsköldsviks stad med 5 mils radie. Du kommer att ha en nära kontakt med kunnig personal på Nylanders. Möjlighet att delta i utbildningar på de olika produkterna du kommer i kontakt med finns.  


Din profil
För att lyckas på denna tjänst har du en utbildning inom el, alternativt har du inhämtat de kunskaperna genom arbetslivserfarenhet. Vidare är du tekniskt kunnig och praktiskt lagd. Som person är du noggrann och upprätthåller en god kvalité och service till kunderna. Problemlösning är troligen något du är bra på samt förmågan att göra installationerna inte bara fungerande utan även med en snygg finish. Som person har du en god social kompetens och är van att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Ett krav är att du har körkort B. 


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning, startdatum efter överenskommelse  

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön


Övrig information
Din ansökan med cv och personligt brev behöver vara OnePartnerGroup tillhanda så snart som möjligt då urvalet sker löpande, dock senast 2019-11-02. Har du frågor är du välkommen att kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup, 0660-689 602.

Välkommen med din ansökan! 


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till 
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Malin Vedman
VD
0660-689 602
malin.vedman@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Antenntekniker till Nylanders Service i Örnsköldsvik