OnePartnerGroup

Anläggningschef till Lantmännen Maskin i Bollnäs

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad. 


Som Anläggningsansvarig hos Lantmännen har du det övergripande ansvaret för anläggningen i Bollnäs, till din hjälp har du en verkmästare, en verkstadsadministratör, sex mekaniker och tre medarbetare inom butik och reservdelar. Som ytterst ansvarig för verksamheten arbetar du med att utveckla verkstaden, motivera personalen och se till att kunderna alltid är nöjda. Du rapporterar till Regionchefen.

 


Huvudsakliga arbetsuppgifter
 

  • Ansvar för budget-, resultat- och personal.
  • Ansvara för att verksamheten bedrivs på ett lönsamt och effektivt sätt, coacha medarbetarna och följa upp resultat mot uppsatta mål.
  • Kontakter med kunder och leverantörer.
  • Arbeta aktivt med att utveckla verksamheten och sälja in verkstadstjänster

 

Vi söker en tydlig lagledare med intresse för branschen och relevant utbildning. Du är intresserad av att tillsammans med medarbetarna utveckla vår verksamhet i Bollnäs. Dina personliga egenskaper mycket viktiga, som person är du prestigelös, kommunikativ och affärsmässig. Du förstår vikten av kundfokus i verksamheten. Goda kunskaper i Office-paketet, svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

 

Vi erbjuder en spännande roll med stort ansvar och goda möjligheter att påverka, ansök senast 2019-06-30 på OnePartnerGroups hemsida. Urval sker löpande så ansök redan i dag! För ytterligare information, kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01 alt mina kolleger i Hälsingland  Oscar Jonsson 0271-799902 eller Jessica Larsson 0271-799901. 

 


Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 


Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-789 05 01

jens.olsson@onepartnergroup.se


Oscar Jonsson

Rekryterare

072-142 88 25

oscar.jonsson@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 juli . Arbetsort : Bollnäs . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Anläggningschef till Lantmännen Maskin i Bollnäs