OnePartnerGroup

Administratör/ekonomiassistent till kund i Örnsköldsvik

Onepartnergroup Örnsköldsvik AB söker nu dig som är intresserad av jobb inom ekonomi och administration hos vår kund i Örnsköldsvik. Trivs du att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer, att arbeta strukturerat och noggrant? Då är det här jobbet för dig!

 

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta fakturering, kundservice över telefon, olika typer av ärendehantering samt enklare administrativa arbetsuppgifter.

 

 
Din profil
Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom eller har tidigare erfarenhet av arbete med ekonomi och administrativa arbetsuppgifter. Du är en van datoranvändare och behärskar Office-paketet. 


Som person är du noggrann och trivs med administrativa uppgifter och rutiner. Du har lätt för att skapa kontakter och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Vi tror att du självständigt kan driva ditt arbete framåt men har också en god samarbetsförmåga och hjälper till där det behövs.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

 

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se.

Övrig information
Uppdraget sträcker sig 4-6 månader och du blir anställd som konsult hos Onepartnergroup Örnsköldsvik och uthyrd till vår kund.


Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-06-10. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Patrik Olsson, kontaktuppgifter nedan. Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner
Patrik Olsson
Konsultchef
0660-689605
patrik.olsson@onepartnergroup.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 juni . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Administratör/ekonomiassistent till kund i Örnsköldsvik