OnePartnerGroup

Administratör till kund i Örnsköldsvik

Vill du jobba inom administration eller kundservice? Trivs du med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer? Då kan vi hjälpa dig!

OnePartnerGroup söker nu en administratör/kundtjänstmedarbetare till vår kund i Örnsköldsvik.Dina arbetsuppgifter
Vi söker både dig med tidigare erfarenheter av administration men även du som söker nya utmaningar och en ny inriktning på din karriär. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta kundservice över telefon, olika typer av ärendehantering samt allmän administration.


Din profil
Vi tror att du som söker har en relevant gymnasieutbildning och är en van datoranvändare som behärskar hela Office-paketet. Utbildning inom service och administration är meriterande samt om du har erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om tidigare har arbetat i ett större affärssystem.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med service och inte är rädd för att ta för dig. Du är social, strukturerad och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vidare gillar du att arbeta med varierande arbetsuppgifter och du trivs i miljöer med ständig interaktion med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning, tillträde enligt överenskommelse. 

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till 
www.onepartnergroup.se


Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2019-06-27. Vid frågor om tjänsten, kontakta Ann Nordgren på 0660-689 604 eller ann.nordgren@onepartnergroup.se.


Kontaktpersoner

Ann Nordgren
Kandidatansvarig
0660-689 604
ann.nordgren@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 20 timmar . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Administratör till kund i Örnsköldsvik