NORDUnet

Vi söker nu en medarbetare till vårt Dev Ops team i Stockholm (eller på distans)

Du ansluter dig till ett team som ansvarar för design, utveckling och underhåll av system åt SUNET.

 

Hos NORDUnet/SUNET kommer du till en internationell organisation med talangfulla och kompetenta medarbetare som arbetar brett för att hjälpa till att driva utvecklingen framåt inom den globala utbildnings- och forskningsverksamheten. Placering är på vårt kontor i Stockholm som ligger på Tulegatan 11, men det finns även möjlighet att arbeta på distans, enligt överenskommelse. Du rapporterar till CTO på SUNET Leif Johansson.

 

Ditt huvudfokus är att arbeta med utveckling och hantering av tjänster åt SUNET (www.sunet.se). För SUNET kommer du att arbeta med organisationens system som har fokus på autentisering och identifiering. Där huvudelen handlar om implementering av mjukvara och systemintegrationer. 

 

SUNET är universitetens och högskolornas gemensamma organisation och infrastruktur för nationell och internationell datakommunikation. SUNET erbjuder lärosäten med en rad olika tjänster. Dessa tjänster erbjuds även andra organisationer och myndigheter som är anslutna till SUNET. I en växande community med global utveckling bidrar SUNET till att göra utbildning, forskning och gränsöverskridande samarbeten enklare, mer tillgängliga och säkrare. 

 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom IT och som har några års dokumenterad erfarenhet av mjukvaruutveckling. Du intresserar dig för underhåll av Linux-miljöer och integration av komponenter såsom Docker (gärna mha. Puppet). Det är meriterande om du har erfarenhet av Python, webbutveckling och säkerhetsarbete eller intresse för det, samt är van att arbeta med "agila" metoder för systemutveckling. Har du dessutom erfarenhet av öppen mjukvara och arbete inom universitetsvärlden är det också meriterande. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska.

 

Som person är du flexibel, självgående och proaktiv då organisationen är platt och alla medarbetare är viktiga för att bidra till att hålla en hög kvalitet.

 

Du är välkommen med din ansökan till vår samarbetspartner i denna rekrytering Mercuri Urval via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-11335) snarast. Frågor besvaras Magnus Wigernäs, tel. 08-506 450 01 eller Erik Paulsson, tel. 08-506 450 04, Mercuri Urval.

 

NORDUnet (www.nordu.net) är ett internationellt samarbete mellan de nordiska nationella nätverken inom forskning och utbildning där man ansvarar för infrastrukturen i Danmark (DeIC), Finland (FUNET), Island (RHnet), Norge (UNINETT) och Sverige (SUNET). NORDUnet förbinder dessa nät och kopplar dem till de globala nätverken för forskning och utbildning samt till resten av Internet. NORDUnet är en kunskapsintensiv organisation med 40 medarbetare som i huvudsak är placerade i Kastrup och i Stockholm.

 

 

Ansök nu

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 januari

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NORDUnet

Alla jobb hos NORDUnet

Liknande jobb Vi söker nu en medarbetare till vårt Dev Ops team i Stockholm (eller på distans)