Newsec

Vill du sommarjobba eller jobba extra på Newsec?

Är du intresserad av ett spännande och meriterande sommar- eller extrajobb?

Newsec har sin verksamhet igång året om och tar därför regelbundet emot nyfikna och engagerade människor som vill sommarjobba eller jobba extra.  

 

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1800 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. 

 

 

Din profil

Vi söker dig som har intresse för fastigheter och fastighetsutveckling. Du är social och ser fram emot kontakten med kunder samt att du även är

 

• Serviceinriktad

• Driven med en vilja att lära och ta för dig

• Bra på att samarbeta

• Ödmjuk

• Bra på att kommunicera på svenska i tal och skrift

• Van vid att arbeta med datorer, program och teknik (exempelvis, Officepaketet)

 

Meriterande 

• Erfarenhet från fastighetsbranschen

• B-körkort

 

 

Din värdegrund

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellensinnovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 % och att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral.

 

 

Ditt Newsec

Vi erbjuder dig en stimulerande och dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser och vi strävar efter frihet från diskriminering och lika möjligheter för alla.

 

 

Låter detta som någonting för dig?

Newsec finns i hela landet och tar emot elever på alla våra kontor runt om i landet. Dock har vi störst kapacitet i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

 

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer så du är välkommen med din ansökan redan idag!

 

På grund av GDPR tar vi ej emot din ansökan via mail.

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Vill du sommarjobba eller jobba extra på Newsec?