Newsec

Vill du jobba som konsult?

Har du lång erfarenhet från roller inom fastighetsbranschen och vill arbeta som konsult? Har du redan idag ditt egna bolag eller är du kanske nyfiken på att starta? Då kan du vara den vi söker! 

Vi ser att behovet av tillfälliga och flexibla lösningar i våra kunders bemanning blir vanligare och vanligare. I den kompetensbrist som idag råder i storstäderna ser vi att utmaningarna kring att bemanna sin organisation med endast egenanställda är idag tufft. Därför söker vi nu efter dig som idag har ett eget bolag och vill hyra ut dig själv på timmar eller dig som är nyfiken på hur ett sådant koncept fungerar.

Dina arbetsuppgifter

Viktigaste för oss är att du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen och kan gå in i ett uppdrag och vara självständig samt ha god samarbetsförmåga med nya kollegor. Uppdragen varierar från tid till annan och kan i stort sett vara inom varje del i ett fastighetsbolags organisation.

Givetvis tar vi hänsyn till din bakgrund och erfarenhet för att på bästa sätt matcha ihop dig med någon av våra spännande kunder.  Är du nyfiken på att veta mer om våra potentiella uppdrag så är du varmt välkommen att höra av dig.

Din profil

Vi tror att du har lång och bred erfarenhet av roller inom branschen och kan gå in i uppdrag självständigt. Erfarenhet av fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi, teknisk förvaltning, byggprojekt, uthyrning, hyresjuridik eller liknande tjänster/arbetsuppgifter är ett krav och vi ser helst att du har minst 5-10 års arbetslivserfarenhet.

Som person är du tydlig, organiserad och bra på att dokumentera. Du har ett kundfokus samtidigt som du är affärsmässig, analytisk och lyhörd. Du motiveras av att kunna bidra med din kompetens och göra skillnad för en verksamhet. Vidare är du en naturlig relationsskapare som har lätt för att arbeta med alla typer av människor. 
Välkommen med din ansökan! 

Övrig information

Vänligen kontakta Jonathan Herrlin på 073 784 64 97 alternativt jonathan.herrlin@newsec.se om du har några frågor eller vill etablera en kontakt. 

Om Newsec rekrytering– och interimstjänster

Newsec erbjuder, som del av sitt helhetserbjudande, kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service. 

Vi är specialiserade inom rekrytering och interimslösningar för fastighetsbranschen inom såväl privat som offentlig sektor. Tack vare vår breda kundbas får du som konsult möjlighet att arbeta med alltifrån specialfastigheter till kontor och bostäder, utifrån dina erfarenheter och preferenser. 
Som konsult hos oss erbjuds du kvalificerade uppdrag av varierande längd och omfattning, i enlighet med dina önskemål. Därför har du givetvis möjlighet att komplettera med ytterligare uppdrag om du önskar komma upp i en högre beläggning. 

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : För 30 september 2018 sedan

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Vill du jobba som konsult?