Newsec

Vi söker fastighetsförvaltare till ett spännande tillväxtbolag – är det du?

SBB söker en fastighetsförvaltare till Höganäs
Samhällsbyggnadsbolaget grundades av Ilija Batljan 2016. Affärsidén kommer från grundarens stora samhällsengagemang. Bolagets fokus är långsiktigt ägande av bostads- och samhällsfastigheter samt utvecklingsfastigheter.

Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter. Idag innehar bolaget ett fastighetsbestånd till ett värde av 30 miljarder.
www.sbbnorden.se


Vi söker fastighetsförvaltare till ett spännande tillväxtbolag – är det du?

Är du en erfaren fastighetsförvaltare som tycker om att arbeta med stort eget ansvar? Vill du som vi bidra till ett hållbart samhälle både ur ett socialt och miljömässigt perspektiv? Till vårt team i Region Öresund söker vi nu en fastighetsförvaltare med ansvar för bostäder och vårdfastigheter. Följ med oss på vår spännande resa!


Tjänsten

Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) fortsätter sin kraftiga expansion och söker nu en engagerad och affärsdriven fastighetsförvaltare till Höganäs. I rollen har du totalansvar för ditt bestånd. Till din hjälp har du bostadsuthyrare och fastighetstekniker. Du tillhör Region Öresund och rapporterar till regionchefen. Vi erbjuder dig en bred och självständig roll som du får stora möjligheter att forma. 


Ansvarsområden
·        Budget- och resultatansvar
·        Förbättra driftnettot genom utveckling och värdeskapande åtgärder i beståndet
·        Underhållsplanering och affärsplan
·        Kravställning och projektledning av ombyggnationer och lokalanpassningar
·        Upphandling
·        Kontakt med hyresgäster
Du är även övergripande ansvarig för den tekniska förvaltningen och energifrågor. Här finns det stöd både i och utanför organisationen.  


Kvalifikationer och erfarenheter

·        Relevant utbildning inom fastighetsförvaltning
·        Gedigen erfarenhet från bostadsförvaltning
·        Erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk rapportering
·        Erfarenhet av projektledning
·        Övergripande förståelse för tekniken i fastigheterna


Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker nu dig som tycker om att leverera resultat och bidra till utveckling. Du är affärsmässig, serviceinriktad och tycker om att bygga relationer. Du är även en tydlig kravställare. SBB är ett entreprenöriellt bolag där varje medarbetare tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet.


Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 29 september 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jonathan Herrlin på telefon 073 784 64 97. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.


Ansök nu

 
 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 16 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Vi söker fastighetsförvaltare till ett spännande tillväxtbolag – är det du?