Newsec

Teknisk förvaltare till Skandia Fastigheter

Skandia Fastigheter satsar och är en drivande aktör i några av Göteborgs mest framträdande stadsutvecklingsprojekt. Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss och hoppas att du har både mod och ambition att bidra till Skandia Fastigheters framtid. Har du ett tekniskt intresse och uppskattar en affärsmässig miljö tror vi att du är rätt person för oss. Vårt engagerade team välkomnar nu sin nästa kollega, vill du vara med oss och ta steget till nästa nivå?


Om bolaget
Skandia Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar bostadsfastigheter som är strategiskt belägna i tillväxtområden. Vår ambition är att skapa och tillhandahålla de bästa lägenheterna i de områden där vi verkar. Skandia Fastigheter, bostäder Göteborg, omfattar i dagsläget över 2000 befintliga hyreslägenheter i Göteborg och Mölndal. Utöver detta förvaltar vi en byggrätts och markportfölj som omfattar cirka 4000 nya lägenheter. 

Vi är ett effektivt fastighetsbolag som hela tiden söker nya utvecklings och affärsmöjligheter. Vi kännetecknas av medarbetare som trivs och är engagerade. Vi har några av branschens högsta NKI siffror.

Dina arbetsuppgifter
Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag vilket gör att vår verksamhet är trygg och långsiktig över tid. Vi eftersträvar alltid kvalité i vår förvaltning där nöjda hyresgäster är i fokus. Som teknisk förvaltare hos oss erbjuder vi ett stimulerande och utvecklande arbete i en inspirerande arbetsmiljö på kontoret beläget på Frölunda Torg.

 I din roll ansvarar du för teknisk förvaltning av 2000 befintliga hyreslägenheter i välplacerade lägen. Du har ett nära samarbete med dina kollegor och dina primära arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Att identifiera, planera och upphandla genomförande av investeringsprojekt och/eller planerat underhåll.
  • Ekonomisk uppföljning av investeringsprojekt, planerat underhåll eller media.  
  • Ansvar för marknadsområdets energi och media förbrukning och samtliga driftavtal. 
  • Att driftoptimera fastigheterna.
  • Ansvara för att myndighetskrav, besiktningar mm. efterlevs.
  • Kontakt med entreprenörer och ett arbetsledaransvar för extern driftpersonal. 

Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som teknisk förvaltare samt en relevant utbildning inom området. Vidare är du serviceinriktad och relationsskapande i din yrkesroll. Du uppskattar en affärsmässig och resultatinriktad miljö där nytänkande idéer och lösningar uppmuntras. Du har ett stort intresse för teknik och ser möjligheter för lönsamhet gällande energioptimering av nya såväl som beprövade tekniska lösningar. Som person är du initiativrik och ansvarsfull samt motiveras av att ständigt bli vassare inom ditt område. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du vår nya kollega? Tveka inte att ansöka redan idag då urval görs löpande!

Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Start: Omgående alternativt efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg

Om Newsec Competence
Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service.

Övrig information
För mer information kontakta ansvarig rekryterare Josefine Svensson på 0708196834 alternativt josefine.svensson@newsec.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Teknisk förvaltare till Skandia Fastigheter