Newsec

Teknisk Förvaltare till Newsec - Stockholm

Om företaget

Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Teknisk förvaltare som brinner för sitt uppdrag. Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund som är Passion för kollegor och kunder samt att du känner för våra kärnvärden som är basen i vårt arbete: excellens, innovation och integritet.

Dina arbetsuppgifter

PASSION FÖR KOLLEGOR OCH KUNDER 
Just nu söker vi en Teknisk förvaltare till vårt team i Stockholm där du kommer jobba med spännande kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Du kommer jobba i ett team som verkar för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning och tillsammans leverera högsta kvalitet i förvaltningsentreprenaden. Det kräver engagemang och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som fastighetsägare, hyresgäster och andra intressenter. 


Newsec erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. 

EXCELLENS
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;

  • Att driva, utveckla tilldelade fastigheters tekniska underhåll avseende ekonomi, drift, renhållning, säkerhet och återvinning.
  • Ansvara för löpande teknisk underhållsplanering, genomförande samt uppföljning
  • Upprättande av drift- och underhållsbudget och prognos för fastigheterna
  • Ansvara för upphandling, inköp, kontroll och uppföljning av service- och driftavtal, av entreprenörer och leverantörer samt utvärdering av ramavtal. 
  • Verka för att aktuella fastigheter har de mest miljövänliga och kostnadseffektiva entreprenörsavtalen
  • Verka för energioptimering för en minskad energianvändning i fastigheterna. 

I rollen ingår ett strategiskt ansvar för systematiskt brandskydd, myndighetsbesiktningar och skyddsronder. Du medverkar även vid projektering och förberedelser vid ny- och ombyggnadsprojekt

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning fastighetsteknik eller motsvarande teknisk utbildning samt flerårig fastighetsteknisk erfarenhet inom drift och underhåll. Andra kompetenser vi eftersöker är kunskaper inom ekonomi, förhandlingserfarenhet samt erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete. 

INNOVATION

Då vi ständigt arbetar med optimering och utveckling utav fastighetsportföljerna och bolaget förutsätts du bedriva ditt arbete med nytänkande anslag. Personerna vi söker välkomnar förändring, är lösningsorienterade och deltar aktivt i bolagets verksamhetsutveckling och i kvalitetsarbetet. 

INTEGRITET 

För att trivas och lyckas i rollen måste du vara självständig, ansvarstagande, noggrann och ödmjuk. Konfidentialitets- och integritetsfrågor i förhållande till kunder och kollegor är alltid högt prioriterade i ditt arbete.

Om Newsec Competence

I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec Competence. 
Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service.

Övrig information

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Stockholm.
Skicka din ansökan till Emelie Sahlsten på emelie.sahlsten@newsec.se
 Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sahlsten på 0700-12 52 57.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Teknisk Förvaltare till Newsec - Stockholm