Newsec

Teknisk förvaltare till Newsec

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Teknisk förvaltare som brinner för sitt uppdrag.

 

Din roll  

Som Teknisk förvaltare arbetar du för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning i förvaltningsavtalet. Du ansvarar för att driva och utveckla tilldelade fastigheters tekniska underhåll avseende ekonomi, drift, renhållning, säkerhet, återvinning, energibesparing på kort och lång sikt samt uppfylla kundernas kvalitets- och miljömål.

 

Exempel på andra ansvarsuppgifter: 

·       Operativt ansvarig för att upprätta underhållsplaner samt utföra underhållsbesiktningar

·       Operativt ansvarig för upphandling och kontroll av löpande och planerat underhåll samt verka för att aktuella fastigheter har de mest miljövänliga och kostnadseffektiva entreprenörsavtalen

·       Operativt ansvarig för drift- och underhållsbudget samt prognos i samråd med Kontraktsförvaltare

·       Ansvara för inköp, kvalitetssäkring och utvärdering av ramavtal- och objektavtalade leverantörer

·       Ansvar för att kontinuerligt bedriva kundvård gentemot kunder och hyresgäster.

·       Strategiskt ansvar för arbetamiljö samt systematiskt brandskyddarbete, myndighetsbesiktningar, skyddsronder och att lagar följs.

 

 

Din profil  

 

Vi söker dig om har högskoleingenjörsexamen eller motsvarande teknisk utbildning samt 

·       Flerårig fastighetsteknisk erfarenhet inom drift och underhåll

·       Goda kunskaper inom ekonomi

·       Förhandlingserfarenhet

·       Erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete

·       Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

 

Personliga egenskaper vi söker är samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi söker medarbetare som välkomnar förändring och är lösningsorienterade.

 

Din värdegrund 

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellensinnovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

 

Ditt Newsec 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Låter det här som någonting för dig?  
Tjänsten är på heltid och placerad i centrala Göteborg. Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att maila 
sanna.hagelin@newsec.se eller ringa 0708196833

 

Vi tar inte emot ansökningar via mail pga av GDPR

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 6 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Teknisk förvaltare till Newsec