Newsec

Teknisk administratör till Newsec

Om företaget

Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Teknisk administratör som brinner för sitt uppdrag. Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund som är Passion för kollegor och kunder samt att du känner för våra kärnvärden som är basen i vårt arbete: excellens, innovation och integritet. I rollen som Teknisk administratör hos oss innebär det följande:

Dina arbetsuppgifter

PASSION FÖR KOLLEGOR OCH KUNDER 
Just nu söker vi en Teknisk administratör till vårt team i Stockholm där du kommer jobba med spännande kommersiella blandfastigheter i Stockholmsregionen. Du kommer jobba i ett team som verkar för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning och tillsammans leverera högsta kvalitet i förvaltningsentreprenaden. Newsec erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. 

EXCELLENS

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att administrera och bistå förvaltarna i ett flertal kunduppdrag.

 Det kommer i huvudsak innebära att du kommer;

· Ha hand om administrationen kring myndighetsbesiktningar.
· Se till att hålla serviceavtalen uppdaterade i system och excelfiler
· Underhålla och uppdatera de tekniska systemen vid köp- och försäljningar

Du är en person som trivs med den administrativa rollen. Du har minst gymnasieexamen och god erfarenhet av administrativt arbete som exempelvis handläggare eller förvaltningsassistent. Har du även en teknisk förståelse är det meriterande. Du har en god systemvana och goda baskunskaper i Excel.

INNOVATION

Då vi ständigt arbetar med optimering och utveckling utav fastighetsportföljerna och bolaget förutsätts du bedriva ditt arbete med nytänkande anslag. Personerna vi söker välkomnar förändring, är lösningsorienterade och deltar aktivt i bolagets verksamhetsutveckling och i kvalitetsarbetet. 

INTEGRITET 

För att trivas och lyckas måste du vara självständig, ansvarstagande, noggrann och ödmjuk. Konfidentialitets- och integritetsfrågor i förhållande till kunder och kollegor är alltid högt prioriterade i ditt arbete. Vidare är du en flexibel, social och serviceinriktad person med hög energinivå.

Om Newsec Competence

I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec Competence. 
Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service.

Övrig information

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Stockholm.

Skicka din ansökan till Emelie Sahlsten på emelie.sahlsten@newsec.se Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sahlsten på 0700-12 52 57.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Teknisk administratör till Newsec