Newsec

Serviceinriktad fastighetsskötare till Aranäs

Vi på Aranäs söker nästa tillskott till vårt engagerade team! Som fastighetsskötare mot inre service verkar du för att bygga goda relationer med hyresgäster samt vara en god ambassadör för Aranäs. Vi välkomnar dig som uppskattar teamarbete och som har ett tekniskt intresse. Sök redan idag!

Om företaget 

Aranäs har varit en del av Kungsbacka sedan 1940- talet. Från början var vi ett traditionellt byggmästarföretag, men vi har idag utvecklats till en modern och aktiv samhällsbyggare. Vi är högst delaktiga i utvecklingen av ett framtida Kungsbacka. Varje dag lever och arbetar vi tillsammans med människorna i Kungsbacka. Både i egenskap av fastighetsägare och hyresvärd för lokaler och bostäder, men även som utvecklare av nya spännande områden och stadsdelar.

Aranäs är idag den största privata fastighetsägaren i Kungsbacka med ett innehav av ca 2100 lägenheter och ett stort antal lokaler, bl.a. Kungsmässan Köpcentrum med över 90 butiker. Detta innebär att över 5000 människor bor i våra bostäder och ungefär 2000 människor arbetar dagligen i våra lokaler.

Aranäs är ett värdegrundsstyrt företag. Allt vi gör kännetecknas av ett stort personligt engagemang som genomsyrar hela koncernen. Från ägare via ledning ut till våra kunder och hyresgäster med hjälp av engagerade medarbetare.

Dina arbetsuppgifter 

I din roll som fastighetsskötare ansvarar du för ett tilldelat bostadsområde i centrala Kungsbacka där du verkar för nöjda hyresgäster och en positiv värdeutveckling av fastigheterna.

Din arbetsuppgifter består bl.a. av att:

  • I samråd med ansvarig förvaltare planera, genomföra och följa upp skötsel och reparationer av bolagets fastigheter. Detta avser såväl invändigt som utvändigt inom exempelvis snickeri, lås, VVS och el mm. I första hand genom eget arbete och i andra hand med hjälp av entreprenör.
  • Utföra statusbedömning/felsökning och beställa rätt åtgärd vid skador i fastigheterna.
  • Utföra, utöver den dagliga tillsynen, återkommande trivselkontroll (rondering) av fastigheterna
  • Rapportera och åtgärda avvikelser på området samt medverka till att trivsel och trygghet
  • Bygga goda relationer med hyresgästerna och vara en god ambassadör för Aranäs.
  • Att mot kund ansvara i frågor gällande serviceanmälan.
  • Verka för att förebyggande underhållsåtgärder som utförs i syfte att minska reparationer.
  • Medverka vid inflyttning och avflyttning.

Din profil

För oss är det viktigt att du är en lagspelare som främjar det goda arbetsklimatet och blir en del av det härliga gänget på Aranäs. Med kunden i fokus och med ett personligt engagemang medverkar du till att fastighetsskötarfunktionen utvecklas med kunden i fokus. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund samt att kundservice faller sig naturligt hos dig. Vidare är du prestigelös samt vågar ta egna beslut och driva dina arbetsuppgifter och ditt område framåt. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Är du den vi söker? Tveka inte med att ansöka redan idag då urval görs löpande!

Start: Omgående alternativt efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Kungsbacka

Om Newsec Competence 

Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service.

Övrig information 

Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Josefine Svensson 0708196834 alternativt josefine.svensson@newsec.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 april . Arbetsort : Kungsbacka

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Serviceinriktad fastighetsskötare till Aranäs