Newsec

Senior Projektutvecklare till Oscar Properties

Om Oscar Property

Oscar Properties bildades 2004 med visionen att skapa unika, designade, kreativa och moderna bostäder med utgångspunkt i varje byggnads historia. Modern design, arkitektur och en djup förståelse för hur människor vill leva och bo, har allt sedan dess varit kärnan i vår identitet. Oscar Properties har sedan starten uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Vi köper, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både nyproduktion, omvandling och förvaltning. En byggnad signerad Oscar Properties kan vara en helt ny byggnad eller en äldre byggnad, såsom en skola, en fabrik eller ett postkontor. Gemensamt för samtliga Oscar Properties-byggnader är ambitionen att skapa starka boendekoncept, där arkitektur och design är viktiga element. En boendeupplevelse utöver det vanliga helt enkelt. 

Våra medarbetare är vår främsta resurs och våra värderingar Nytänkande, Kvalitet och Engagemang vägleder oss i vardagen och hjälper oss att skapa en unik kultur.

Just nu söker Oscar Properties en senior projektutvecklare till utvecklings- och transaktionsteamet. Du kommer få möjligheten att jobba i en kreativ organisation med högt tempo och engagerade kollegor.

Om tjänsten

I rollen som projektutvecklare kommer du tillsammans med övriga på avdelningen ha en viktig roll i Oscar Properties bostadsutvecklingsprojekt. Du kommer vara den projektledare innebärande beställarfunktion gentemot byggorganisationen samt andra discipliner som tex sälj, marknad och design.  Du ser till att projekten färdigställs i enlighet med uppsatta mål och riktlinjer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

· Du kommer att från ett förvärv av en fastighet agera huvudansvarig för projektets   genomförande fram till ett färdigställande bostadsprojekt

· Du driver detaljplaner, upprättar projektkalkyler, fastställer projektbudget,    projektorganisation och projektmål

· Du leder och håller löpande projektmöten med projektteamet

· Ansvarar för att uppfylla myndighetskrav och att entreprenadavtalen efterlevs

· Du handlar upp entreprenaden samt upprättar entreprenadkontrakt

· Som projektutvecklare tar du fram bygglovshandlingar och söker bygglov

· Du arbetar med besiktningsåtgärder och säkerställer godkänd slutbesiktning

· Du ansvarar för hela projektkalkylen och dess rapportering

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som projektutvecklare ser vi dig som är driven och högpresterande. Du är en lagspelare som har förmågan att få med dig människor och lyckas skapa en bra gruppdynamik. Viktigt är också att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt samt verkar på ett professionellt och affärsmässigt sätt gentemot både kollegor och externa parter. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i likvärdiga projekt.  Meriterande för tjänsten är om du har en byggteknisk bakgrund i någon form.

Om Newsec Competence

Newsec Competence är ett bolag med ambitionen att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av kompetensförsörjning. Newsec Competence jobbar med målsättningen att ge sina uppdragsgivare de bästa resurser marknaden erbjuder.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Oscar Properties med Newsec Competence. Urval och intervjuer sker löpande, ansök så snart du kan. För frågor angående tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Emelie Sahlsten på emelie.sahlsten@newsec.se, 0700-125257.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 9 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Senior Projektutvecklare till Oscar Properties