Newsec

Säljande projektledare till Cresnia

Drivs du av att göra affärer, nätverka och vill arbeta med spännande uppdrag och kunder? Cresnia fortsätter att växa och söker nu säljande projektledare till Stockholmskontoret.                                         

Tjänsten:

Som projektledare på Cresnia kommer du agera rådgivande fastighetskonsult och se till att dina kunder får rätt kontorslokal till rätt pris. Du har förståelse för din uppdragsgivares verksamhet och hjälper kunden att göra en bättre affär och är hyresgästens partner i dialogen med hyresvärden.

Arbetsuppgifter:

  • Du ansvarar för hela förhandlingsprocessen och medverkar vid behovsanalys i samband med utredning av lokalförändringar i befintliga och nya lokaler.
  • Du företräder dina uppdragsgivare som är kommersiella hyresgäster.
  • Rådgivning i hyresjuridiska frågor.
  • Granska hyresavtal och bevaka uppsägningstider.
  • Bevaka hyresmarknaden och hitta lokaler till dina uppdragsgivare.
  • Driva lokalprojektet framåt tillsammans med din kund.          

Din profil:

Vi ser gärna att du har någon typ av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik och/eller fastighet men fäster störst vikt vid din personlighet, affärsmässighet och ditt engagemang. Det är viktigt att du har ett brett kontaktnät och har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter med dig. Du är en riktigt vass och skicklig förhandlare och har hög analytisk förmåga.

För att lyckas i tjänsten är du en person som uppskattar utmaningar, högt tempo och är en naturlig nätverkare med ett öga för helheten och affärer. Du kommer att ha många olika kontaktytor såväl internt som externt vilket förutsätter att du har väldigt god kommunikationsförmåga, inger förtroende samt är duktig på att prioritera och strukturera upp ditt arbete. Vidare har du erfarenhet av projektledning och är mål- och resultatorienterad.

Du utgår från vårt kontor på Östermalm och blir en del av ett team om fem personer. Vi är även intresserade av att få kontakt med dig som är egenföretagare men vill jobba under Cresnias varumärke.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Cresnia med Newsec Competence.  Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. För frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Jonathan Herrlin på jonathan.herrlin@newsec.se.

Om Newsec Competence: 

Newsec Competence är ett bolag med ambitionen att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av kompetensförsörjning. Newsec Competence jobbar med målsättningen att ge sina uppdragsgivare de bästa resurser marknaden erbjuder.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Säljande projektledare till Cresnia