Newsec

Rekryteringskonsult till Newsec i Stockholm

Ligger rekrytering dig varmt om hjärtat? Har du dessutom ett stort engagemang och en stor passion för både kollegor och kunder och vill vara med på en spännande tillväxtresa? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu en engagerad rekryteringskonsult till vårt team i Stockholm. Som anställd hos oss får du det bästa av två världar - bli en del av ett litet entreprenörsdrivet team där det är högt i tak och finns stora förutsättningar att vara med och påverka, samtidigt som du blir en del av en stor koncern med hög fastighetskompetens.

Om företaget
Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade i samtliga sju länder i Norden och Baltikum.

Inom rekrytering och interimslösningar strävar vi efter att bli Nordens ledande kompetensförsörjare i fastighetssektornGenom vårt breda nätverk och vår tydliga nisch tillhandahåller vi hög kvalitet, flexibilitet och adderar värde till våra kunders affär. Läs mer på www.newsec.se.

Tjänsten
Newsecs erbjudande inom rekrytering och interimslösningar fortsätter att expandera och vi söker nu fler personer till teamet på Stockholmskontoret. Som rekryteringskonsult hos oss på Newsec har du ett helhetsansvar för dina rekryteringsprocesser och säkerställer leverans gentemot kund. Du kommer enbart arbeta i fastighetsbranschen men med samtliga tjänstekategorier. Du kommer arbeta nära våra kunder med hög kvalité genom alla processer.

För att lyckas hos oss måste du våga utmana både bransch och kunder att tänka nytt. Idag är en lyckad rekrytering så mycket mer än att bara matcha kompetens. Personlighet, inställning och värderingar är minst lika viktigt och det ställer stora krav på oss som leverantör.

Vi erbjuder dig: 

·        Att bli del av branschens snabbast växande kompetensförsörjningsteam.

·        Ett arbete med engagerade medarbetare och trevliga kunder.

·        Möjligheten att värna om din balans mellan arbete och privatliv.

Dina arbetsuppgifter: 

·        Helhetsansvar i rekrytering av specialister och chefer; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, urval, intervjuer och tester till presentation av kandidater till kund.

·        Ansvar för att säkerställa att leveransen alltid överträffar våra kunders förväntningar.

·        Ansvar för att vårda och utveckla relationerna med kunder och kandidater.

·        Ansvar för att tillsammans med dina kollegor bidra till ett positivt arbetsklimat där ständig utveckling såväl personlig som professionell står i fokus.

Även om din roll är självständig ser vi det som en självklarhet att du värnar om teamet och stöttar upp dina kollegor när det behövs.

Din profil
Du som söker har flera års erfarenhet inom rekrytering och är van att hantera både kunder och kandidater. Du är en naturlig relationsskapare som trivs med många kontaktytor. Du är van att driva rekryteringsprocesser självständigt från ax till limpa och är duktig på både search och headhunting. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen.

Någon form av eftergymnasial utbildning samt svenska och engelska obehindrat i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din drivkraft. För att passa i rollen är det viktigt att du är affärsmässig, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du har lätt för att samarbeta, bygga relationer och skapa förtroende. Du är självständig men samtidigt en lagspelare som har förstått att vi är starkast tillsammans. Att du är prestigelös och handlingskraftig ser vi som en självklarhet.

Övrigt
Du erbjuds en spännande och varierande roll i en dynamisk miljö med mycket eget ansvar. Du blir en del av en stor koncern och ett härligt team och får jobba med specialistrekrytering i en bransch som växer. Du utgår från våra fina lokaler på Grev Turegatan i Stockholm.

Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa! Du kommer att utvecklas, sättas på prov och övervinna utmaningar samtidigt som du har väldigt kul på jobbet.

Är du den vi söker? Ansök snarast då urval görs löpande!

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse 
Placeringsort: Stockholm

Ansökan
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Helena Salomonsson på 
helena.salomonsson@newsec.se.

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 november

Kategorier : Övrigt HR & Organisation


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Rekryteringskonsult till Newsec i Stockholm