Newsec

Redovisningsansvarig transaktion till Newsec!

Är du en erfaren redovisningsekonom redo att ta nästa steg i karriären? Har du dessutom ett intresse för fastighetsbranschen? Då en av våra kunder är transaktionsintensiv söker vi en Redovisningsansvarig transaktion med stort engagemang och intresse för transaktioner och implementering av fastigheter och bolag. Vi söker dig som uppskattar en positiv, engagerad och affärsdriven arbetsmiljö. Vill du bli en av oss?

I rollen som Redovisningsansvarig transaktion kommer du att ansvara för hanteringen inför kundens köp-och försäljning och efter avslutad affär. Du kommer i samband med transaktioner ha ett nära samarbete med kundens medarbetare för att planera, genomföra och säkerställa hantering av transaktionerna. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga medarbetare i uppdraget och ingå i uppdragsledningen. I uppdragsledningen planeras och styrs det övergripande arbetet i kunduppdraget.

Newsec erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. 

PASSION FÖR KOLLEGOR OCH KUNDER

Som Redovisningsansvarig transaktion ingår du i ett team som säkerställer en trygg hantering av kundernas ekonomiska förvaltning enligt gällande förvaltningsavtal. Du är en viktig del i processen för ekonomisk förvaltning så att Newsec Asset Management får fortsatt nöjda kunder.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund.

Vi lägger som vikt vid dina personliga egenskaper och tjänsten kan anpassas efter din erfarenhet. Dina ansvarsområden kan bestå av bl.a.:

• Transaktionsredovisning, proforma och tillträdesbokslut vid köp och försäljning av fastigheter och bolag

• Strukturera och redovisa intag av nya bolag/fastigheter

• Informationsinsamling- och sammanställning till DD-rum

• Upprättande av förslag till proforma och köpeskillingsberäkningar för kund

• Vara huvudkontakt med kundens transaktions och skatteavdelning i samband med köp och försäljning samt kontakt med kundens motpart i transaktionen för överlämning –och intag.

• Ansvarig för dokumentation och utveckling av interna processer avseende intag och försäljning
• Redovisning avseende fusioner, fissioner och likvidationer      

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet av redovisning och beskattning. Du har även goda kunskaper i Excel. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsredovisning,

ett stort intresse för fastighetstransaktioner och implementering av nya bolag/fastigheter.

Uppdragsgivare: Newsec Asset Management

Ort: Göteborg

Ansökan: Känns detta som en spännande utmaning? Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 9 juni . Arbetsort : Götebor

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Redovisningsansvarig transaktion till Newsec!