Newsec

Projektledare till Rotpartner

Vill du jobba I ett bolag som är någonting utöver det vanliga? På Rotpartner tror man att fysisk aktivitet och god hälsa leder till nöjda medarbetare och ökad prestation. Med fokus på omsorg, omtanke och samverkan – tillgodoses utvecklingen hos varje individ. På Rotpartner är beslutsvägarna korta och medarbetarna är den viktigaste resursen. 


Dina arbetsuppgifter

Som projektledare på Rotpartner får du en central och viktig funktion i den fortsatta expansionen. Du erbjuds ett fritt arbete där du själv får möjlighet att ta mycket ansvar och får jobba med många olika typer av projekt. 

I projektledarrollen på Rotpartner kan du ha helhetsansvaret för projekten från början till slut – från tidiga utredningar/förstudier till projekteringsledning, byggledning och entreprenadbesiktningar. Men, du kan också komma in som exempelvis projekteringsledare eller byggledare och därmed driva delar av ett projekt. 

Tjänsten innefattar flera kontaktytor både intern och externt - kommunikation, samverkan och goda relationer är något vi alltid strävar efter. För att lyckas är det viktigt att du är en projektledare ut i fingerspetsarna, du är trygg i din kompetens och trivs med att överföra kunskap till andra. 

Din bakgrund och erfarenheter

Du har tidigare erfarenhet av att leda och driva projekt inom det befintliga fastighetsbeståndet. Kanske jobbar du idag som byggingenjör, projekteringsledare, installationsledare, teknisk förvaltare eller helst av allt projektledare. En relevant högskoleutbildning är starkt meriterande. 

Andra viktiga egenskaper:

  • Du driver dina processer framåt och förstår vikten av kommunikation och samverkan i projekt
  • Du är affärsmässig, kundorienterad och har förmågan att bygga långsiktiga relationer 
  • Som person är du positiv, öppen, flexibel och social 
  • Du är administrativt lagd och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

 

Om Rotpartner

Rotpartner är ett oberoende konsultföretag som jobbar med utveckling, ombyggnad och renovering av framförallt befintliga fastigheter, som projektledare och teknisk konsult. Både mot bostäder och kommersiella lokaler.

Rotpartner har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.  I höst flyttar Stockholmskontoret in i nya fräscha kontor vid Norrmalm. Företaget har sitt ursprung i Göteborgsregionen där de arbetat framgångsrikt med att leverera kvalificerade konsulttjänster inom bygg- och projektledning under 30 år. Något som utmärker Rotpartner är att företaget utöver byggprocessen även lägger stor vikt vid den mänskliga processen i projekten.

För den här tjänsten samarbetar Rotpartner med Newsec Rekrytering- och Interimslösningar.

Om Newsec - Rekrytering & Interimslösningar

Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Alexandra Davis på 070-819 68 45 eller alexandra.davis@newsec.se. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Projektledare till Rotpartner