Newsec

Projektledare med inriktning på installationer

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Projektledare som brinner för sitt uppdrag. 

 

 

Din roll  

Som Projektledare inom installationer arbetar du i ett team som verkar för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning och som tillsammans levererar högsta kvalitet i förvaltningsentreprenaden. Det kräver engagemang och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kolleger som kunder och andra intressenter. Arbetet innebär daglig kontakt med, och ansvar för att skapa och utveckla goda relationer till, uppdragsgivare, hyresgäster, entreprenörer och myndigheter.

 

Du bidrar till att skapa en stark, framgångsrik och lönsam projektverksamhet inom våra kunduppdrag. Du initierar och driver mindre och mellanstora byggprojekt, för fastighetsägarens räkning, inom förvaltningsuppdraget i samråd med förvaltningsorganisationen. Dina ansvarsområden består bland annat av att:

 

• Medverka och utföra energieffektiviseringsprojekt i fastigheterna genom bland annat solceller, geoenergi och förbättringar av klimatskalet.

• Medverka vid diskussioner angående utveckling och projekt med fastighetsägaren

• Initiera och driva projekt, för fastighetsägarens räkning, av fastigheter inom förvaltningsuppdragen i samråd med förvaltningsorganisationen

• Utföra och/eller medverka vid kostnadsbedömningar och kalkyler

• Styra projekt mot uppsatta mål, avseende ekonomi, tid och teknik, med fortlöpande rapportering.

• Vara rådgivande och stöttande internt och externt avseende energifrågor.

 

Du kommer du att arbeta med energifrågor, service samt underhåll.

 

Som Projektledare inom installationer är du rådgivande och stöttande internt som externt inför den omställning fastighetsbranschen står inför med ny teknik och uppsatta energieffektiviseringsmål.

 

 

Din profil  

Då du kommer driva flera projekt framåt samtidigt ser vi att du trivs med många bollar i luften. Du ska vara strukturerad i ditt arbete och ha en gedigen kunskap inom VVS & Energi.  Vi söker dig om har relevant teknisk utbildning eller motsvarande samt:

 

• Minst fem års erfarenhet av arbete med VVS och Energi, t.ex. med att projektera, leda projektering, utredning eller arbete med byggledning inom installationer.

• Dokumenterad god erfarenhet av att leda och styra projekt från tidig programfas till idrifttagande

• Goda kunskaper om gällande lagar och förordningar som styr och reglerar byggprojekt.

• Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

• Erfarenhet av miljöcertifiering och energiberäkningar.

• Meriterande om du är certifierad energiexpert

 

För att trivas i rollen ser vi att du har ett starkt driv och ett stort intresse för att göra affärer. Vi söker dig som är självständig, ansvarstagande, noggrann och ödmjuk. Du ska trivas med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det kräver engagemang och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som kunder och andra intressenter. 

 

Du kommer få möjlighet att delta i bolagets verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete genom egna idéer och förbättringsförslag. Kunskaper inom AutoCad är meriterande. 

 

 

Din värdegrund 

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellensinnovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

 

 

Ditt Newsec  

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

 

Låter det här som någonting för dig?  

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Stockholm. 

 

Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Head of project Mikael Lockner på mikael.lockner@newsec.se. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vi tar inte emot några ansökningar via mail på grund av GDPR

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Projektledare med inriktning på installationer