Newsec

Projektledare inom VVS installationer

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Projektledare som brinner för sitt uppdrag. 

Din roll 
Som Projektledare inom VVS installationer arbetar du i ett team som verkar för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning och som tillsammans levererar högsta kvalitet i förvaltningsentreprenaden. Det kräver engagemang och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kolleger som kunder och andra intressenter. Arbetet innebär daglig kontakt med, och ansvar för att skapa och utveckla goda relationer till, uppdragsgivare, hyresgäster, entreprenörer och myndigheter.

Som Projektledare arbetar du med att skapa en stark, framgångsrik och lönsam projektverksamhet inom våra kunduppdrag. Du initierar och driver mindre och mellanstora byggprojekt, för fastighetsägarens räkning, inom förvaltningsuppdraget i samråd med förvaltningsorganisationen. Dina ansvarsområden består bland annat av att:

 • Medverka vid diskussioner angående utveckling och projekt med fastighetsägaren
 • Initiera och driva projekt, för fastighetsägarens räkning, av fastigheter inom förvaltningsuppdragen i samråd med förvaltningsorganisationen
 • Stödja förvaltningsorganisationen avseende projektfrågor
 • Utföra och/eller medverka vid kostnadsbedömningar och kalkyler
 • Ansvara för planering av projektresurser i de förvaltningsuppdrag du medverkar i 
 • Styra projekt mot uppsatta mål, avseende ekonomi, tid och teknik, med fortlöpande rapportering

Din profil 
Då du kommer driva flera projekt framåt samtidigt ser vi att du trivs med många bollar i luften. Du ska vara strukturerad i ditt arbete och ha en gedigen kunskap inom ventilationsområdet.  Vi söker dig om har relevant teknisk utbildning eller motsvarande samt:

 • Minst fem års erfarenhet av arbete med VVS, t.ex. med att projektera, leda projektering, utredning eller arbete med byggledning inom VVS
 • Dokumenterad god erfarenhet av att leda och styra projekt från tidig programfas till idrifttagande
 • Goda kunskaper om gällande lagar och förordningar som styr och reglerar byggverksamhet
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet av miljöcertifiering är meriterande

För att trivas i rollen som Projektledare inom VVS installationer ser vi att du har ett starkt driv och ett stort intresse för att göra affärer. Vi söker dig som är självständig, ansvarstagande, noggrann och ödmjuk. Du ska trivas med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det kräver engagemang och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som kunder och andra intressenter. 

Du kommer få möjlighet att delta i bolagets verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete genom egna idéer och förbättringsförslag. Kunskaper inom AutoCad är meriterande. 

Din värdegrund
Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellensinnovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter det här som någonting för dig? 
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Stockholm. 

Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emelie Sahlsten på 070-012 52 57 alternativt emelie.sahlsten@newsec.se
Vi ser fram emot din ansökan!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Projektledare inom VVS installationer