Newsec

Projektchef till ett kundfokuserat, teamorienterat och växande bolag

Vi söker för kunds räkning en Projektchef till ett växande bolag med starkt kundfokus. Vill du vara med och utveckla en projektavdelning och vara den som sätter projektmetodik, processer och arbetssätt på plats? Är du projektchef i dag men kanske vill arbeta mer strategiskt i en organisation? – Här är möjligheten för dig. 

Projektchef till ett kundfokuserat, teamorienterat och växande bolag
Som ansvarig för projektverksamheten har du en nyckelroll I företaget och det blir din uppgift att säkerställa högsta kvalitet i leveransen. Projektorganisationen ansvarar för planering och utförande av projekten, från projektering och montering till demontering när hyrestiden löpt ut. Du kommer att vara chef över ett tiotal byggprojektledare som sträcker sig över landet och din placering kommer att vara Stockholm. Som projektchef ansvarar du för att leda och fördela arbetet i projektteamet och har det fulla ansvaret för projektlönsamheten. Du har det operativa ansvaret för våra strategiska mål för den svenska projektorganisationen samt att utveckla organisationen för att möta vår förväntade framtida tillväxt. 

Vidare är du ansvarig för:

 • Budget-, prognos -och uppföljning
 • Tid –och resursplanering
 • Kontraktsförhandling med UE 

Du kommer att vara del av ledningsgruppen och ansvara för alla aktiviteter som hör till projekten samt att ständigt förbättra och utveckla processer och arbetssätt. Du kommer att arbeta i en organisation som sträcker sig över flera regioner varför ett tydligt och närvarande ledarskap samt samarbete är av stor vikt.

Är du rätt person för det här jobbet? 
Vi söker en naturlig, erfaren och kommunikativ ledare som kan coacha medarbetare och har erfarenhet av att driva förändring. Du har erfarenhet från projektbaserade organisationer, företrädesvis byggindustrin eller liknande.

Kvalifikationer 

 • Civilingenjör inriktning bygg eller liknande
 • 5 års erfarenhet av liknande roll
 • Erfarenhet av att leda team och individer både lokalt och på distans
 • Erfarenhet av projekt, uppföljning – och planeringssystem
 • Erfarenhet av QHSE-arbete
 • Kunskap om för rollen relevanta lagar och regler
 • Utmärkta kommunikationskunskaper och relationsskapande är avgörande för rollen
 • Flytande i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

Företaget är värderingsstyrt med högt i tak och korta beslutsvägar. Kundfokus, kvalitet och engagemang är några av nyckelorden i verksamheten som även har internationell närvaro och här finns möjlighet att påverka och utvecklas. Du blir en viktig spelare i en fortsatt tillväxtresa.

Är du den vi söker? Ansök redan idag då urval görs löpande.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec Competence. Ansök direkt eller senast 18 november. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Herrlin på 073 784 64 97 eller 
jonathan.herrlin@newsec.se 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Projektchef till ett kundfokuserat, teamorienterat och växande bolag